Har du spørgsmål, så kontakt os på

3918 0875

Tandlæge Østerbro

Du har søgt efter Tandlæge Østerbro, og så vil vi gerne byde os til som din nye tandlæge. Vi ligger dejligt centralt på Lyngbyvej på Østerbro med gode parkeringsforhold. Ring allerede i dag på 39 18 08 75 og bestil tid hos din nye tandlæge.


Sådan finder du Tandkunsten ApS – Din tandlæge på Østerbro
Lyngbyvej 58, Østerbro:

Beliggenhed:

Busserne 4A, 6A, 15, 42, 43 150S samt 184, holder alle på hjørnet af Lyngbyvej og Haraldsgade.
Gå afstanden fra busstoppestedet tager ca. 2-3 minutter.

Gående fra Ryparken station:
S-togslinien Farum – Solrødstrand holder på Ryparken station.
Gå direkte ud på Lyngbyvej med retning mod centrum. Bliv på den samme side af Lyngbyvej som stationen ligger på.
Denne rute tager ca. 5-6 minutter


Samvittighedsfuld tandpleje

Velkommen indenfor hos Tandkunsten, din lokale tandlæge på Østerbro. Vi udfører alle former for tandpleje og tandbehandling i hyggelige lokaler på Østerbro. Vi er specialister i tandlægeskræk og tilbyder desuden tandblegning og kosmetisk tandpleje for et smukt og naturligt smil, du kan være stolt af. Kontakt Tandkunsten og glæd dig til professionel og samvittighedsfuld tandpleje af højeste kvalitet.

Kvalitet og omsorg

Hos Tandkunsten får du tandbehandling med fokus på kvalitet og sundhed. Hos Tandkunsten sætter vi en ære i at betragte kundernes tænder som vores egne. Det vil sige, at vi udelukkende vælger solide, langtidsholdbare og sunde løsninger, som er skånsomme for tænder og tandkød. Alle materialer er solide og rene uden sundhedsskadelige indholdsstoffer og godkendt efter de strengeste forskrifter.

En rar atmosfære

Mange mennesker finder det ubehageligt at gå til tandlæge. Derfor er en af vores kerneværdier tryghed. Under alle dele af behandlingen vil du blive mødt af dygtige og engagerede medarbejdere, som vil gøre deres yderste for at give dig en god oplevelse og et flot resultat. Omgangstonen er venlig, og der er god tid til at stille spørgsmål og drøfte eventuelle behandlingsforløb. Således er du altid sikret en omsorgsfuld behandling.

Den første miljøvenlige tandlæge

Ønsker du en miljøvenlig tandlæge? Så er Tandkunsten det helt rigtige valg. Vi sætter klimahensyn højt på dagsordenen under alle dele af arbejdet. Det gælder således både for de materialer vi anvender, vores energiforbrug og måden vi håndterer affald fra klinikken. Et besøg hos Tandkunsten er dermed til gavn for både dig og miljøet.

Kosmetisk tandpleje

Er du ked af dine tænders udseende, kan kosmetisk tandpleje være den rette løsning. Hos Tandkunsten udfører vi en lang række kosmetiske behandlinger såsom porcelænsfacader, udskiftning af sølvplomber til plastikfyldninger og forskellige former for tandblegning. Du har også mulighed for at få sat et smukt tandsmykke på en eller flere tænder. Uanset hvilken form for kosmetisk tandpleje du vælger, er du sikker på, at den udføres ansvarligt og skånsomt uden negativ påvirkning af tændernes sundhed.

Tandblegning

Er du ked af misfarvede tænder, kan vi hos Tandkunsten hjælpe dig til smukkere og hvider tænder – hurtigt, enkelt og ganske ufarligt. For den mest skånsomme tandblegning anvender vi blegemaskinen Sonic White, som giver et flot resultat uden at skade dine tænder. Foretrækker du hjemmeblegning, tilbyder vi grundig instruktion, en individuelt tilpasset bideskinne og plejemiddel af professionel kvalitet. Kontakt Tandkunsten for at høre mere om tandblegning.

Kontakt

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere om Tandkunsten, står vi altid til rådighed med uddybende information og personlig vejledning. Ring på 39 18 08 75 eller send en mail. Vores vores dygtige og servicemindede medarbejdere vil stå til rådighed med professionel rådgivning. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at byde dig indenfor i vores klinik. På gensyn hos Tandkunsten – din lokale Tandlæge Østerbro.