Østerbro tandlæge

Velkommen til Tandkunsten – Din tandlæge Østerbro.

Vi er et team på 7 ansatte, som lever og brænder for at gøre dit tandlægebesøg til en hyggelig og rar oplevelse. Vi lægger vægt på, at du som patient altid vil føle dig i centrum.

Du kan være sikker på, at din tandbehandling bliver udført med professionalisme og indlevelsesevne. Vi hjælper dig med at vælge de helt rigtige løsninger til dine tænder.

Ring allerede nu og lad os få en snak på telefon 39 18 08 75.

Bestil tid online lige her.

Læs mere om vores tandbehandlinger her.

Det får du hos Tandkunsten: Din Østerbro tandlæge

Du får hjælp til din tandlægeskræk
Vi har stor erfaring med tandlægeskræk – og at give dig, der lider af det, en rolig og behagelig oplevelse. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker en snak om din skræk – og vi kan hjælpe dig igennem et eventuelt tandlægeforløb.

Vi tager os godt af vores patienter, og værner om den enkelte.

Vi er kvalitetssikret med ISO-certificering
En ISO 9001-Certificering er et certifikat på vores Kvalitetsikring og hygiejnesikring. ISO-Håndbogen er Tandkunstens stolthed. vil til hver en tid hav fokus på kvalitet og hygiejne.

Kvalitet og ordentlig hygiejne er en nødvendighed, hvis vi skal sikre os at blive ved med at være en tandlæge i København med tilfredse og loyale kunder.

Vi er miljøcertificeret som de første i Danmark
Tandkunsten er den første tandlæge, der er blevet miljøcertificeret (ISO 14001). Miljøcertificeringen betyder, at du som kunde er sikret en miljøvenlig tandpleje, bekræftet af tredjepart – hvilket gør det nemt og bekvemt at handle miljøvenligt, også når du går til tandlægen.

Miljøcertificeringen indebærer bl.a. at der er fokus på svane- og blomstmærket, når der indkøbes fx rengøringsmidler, toiletpapir osv., at pudsepasta til pudsning af tænder er lavet af svanemærket tandpasta, at hjemmesiden er CO2 neutraliseret og så er der altid fokus på el- og vandbesparelser ved indkøb af diverse udstyr.

Læs mere om vores tandbehandlinger her.

Find Tandkunsten ApS – Din Østerbro Tandlæge
Lyngbyvej 58, Østerbro tandlæge:

Sådan kommer du hertil:

Busserne 4A, 6A, 15, 42, 43 150S samt 184, holder alle på hjørnet af Lyngbyvej og Haraldsgade.
Gåafstanden fra busstoppestedet tager ca. 2-3 minutter.

Der er også gode parkeringsforhold ved klinikken.

Gående fra Ryparken station:
S-togslinien Farum – Solrødstrand holder på Ryparken station.
Gå direkte ud på Lyngbyvej med retning mod centrum. Bliv på den samme side af Lyngbyvej som stationen ligger på.

Denne rute tager ca. 5-6 minutter.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.