Camilla

Tandplejer

Mit navn er Camilla Rungsted Bjørneboe og jeg er 27 år.

Jeg blev færdiguddannet som tandplejer i juni måned 2014 fra Københavns Universitet, Panum. Jeg har altid haft en interesse for tænder og allerede i 8. klasse vidste jeg, efter at have været i praktik hos en tandlæge, at det var tandplejer jeg ville være.

Da jeg blev færdig i 2014 lykkedes det mig ovenikøbet at vinde hele to priser, Zendium-prisen for årets bedste bachelor projekt og Philips-prisen for årets bedste individuelle projekt, hvilket jeg er meget stolt af.

Tidligere har jeg været ansat 2 år i Rødovre kommunale tandpleje på deres tandreguleringsklinik og har derfor også lidt erfaring med tandregulering.

Den 1. februar 2017 bliver jeg ansat hos Tandkunsten, hvilket jeg har været rigtig glad for lige siden jeg startede. Vi er et rigtig godt team med et fantastisk sammenhold og drive. Derudover synes jeg, at det er vildt sejt, at vi er den første og eneste miljø-certificerede tandklinik i Danmark, det er en fornøjelse at være en del af.

På klinikken vil i møde mig i team med tandlæge Lise-Lotte.

Mine kompetencer:
  • Alm. Undersøgelser
  • Parodontitis undersøgelser
  • Røntgentagning
  • Tandrensning
  • Parodontitis behandlinger
  • FotoSan lysbehandlinger
  • Aftrykstagning
  • Hjemmeblegning

Når jeg ikke er at finde på klinikken, er jeg måske at finde i træningslokalerne, enten i fitnesscenteret eller også til cheerleading, som jeg har dyrket siden jeg var 12 år gammel og bruger meget af min fritid på. Mit hold CC Illusion og jeg, har formået at blive danmarksmestre 5 år i træk. Jeg har også været på det danske landshold i cheerleading, hvor vi kom på en 5. plads til verdensmesterskaberne i Florida.

Derudover bruger jeg også meget tid med min familie, venner, kæreste og ikke mindst min skønne hund Baloo, som jeg bor med i en lille hyggelig lejlighed i Søborg.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.