Har du spørgsmål, så kontakt os på

3918 0875

Jas

Jas

Tandklinikassistent

Jeg arbejder som tandklinikassistent på Tandkunsten, pigerne kalder mig Jas. Jeg er 32 år, jeg startede i tandkunsten som tandklinikassistentelev i 2011. Som elev lærte jeg en hel masser ting, som at pudse tænder, assisterer tandlægerne ved stole, fremkalde røntgen billeder og arbejde i sterilisation.

Jeg blev færdig uddannet i 2014 og blev tilbudt en fast stilling som tandklinikassistent. Det tog jeg imod med en stor glæde. Tandkunsten er en fantastisk tandklinik med de bedste medarbejder. Vi er ISO Certificeret på kvalitet, hygiejne og miljø.

Jeg gennemførte med bravur et tandrensnings kursus i 2017 og nu nyder jeg at lave tandrensninger. Udover tandrensningskurset, har jeg haft andre gode kurser, såsom at tage aftryk, lave provisoriske kroner, rodbehandling for klinikassistenter osv.

Jeg står også i sterilisation og sørger for instrumenterne bliver rengjort og sterilt efter ISO reglerne. Mit ansvarsområde er at jeg bestiller dentale og medicinske lagervare, jeg laver egenkontrol og holder øje med udløbsdatoer. Jeg har styr på at vi aldrig har varer eller instrumenter med udløbet dato på vores klinik og at varene er ce-mærket og/eller godkendt indenfor de forskellige lovgivninger. En gang dagligt sørger jeg for at lave mekaniske indikatorer, det vil sige at jeg tjekker vores maskiner har det optimale tryk og damp for sterilisation. Jeg laver biologiske indikatorer hver måned og det vil sige, at jeg tjekker alle vores sterilisations maskiner, overholder lovgivning for bakterier.

Jeg vil naturligvis også sørge for at vores røntgen billeder og selve apparatet er vedligeholdt og at alle billeder er tydelige.

Jeg assisterer også tandlægerne ved stolen og sørger for at vores patienter føler sig trygge. Jeg vil gøre mit til, at vores patienter får en god og behagelig oplevelse. Jeg tager også telefon engang i mellem, tager imod dig som patient i receptionen.

Jeg glæder hver dag til at møde på arbejde, med et smil og nyder at arbejde sammen med mine dygtige kollegaer og vores vellidte patienter.

Jeg kommer oprindeligt fra Indien og har boet i Danmark siden jeg var 12 år gammel. Jeg taler dansk, engelsk, hindi, urdu og punjabi.
Jeg bor sammen med min mand i Holte og i min fritid træner jeg Zumba.