Rikke

Tandplejer / Barselsvikar

Jeg hedder Rikke Camilla Johansen og er 27 år. Jeg er uddannet tandplejer fra Panum Instituttet, Københavns Universitet i sommeren 2019.

Jeg er ansat i Tandkunsten fra den 19. august 2019, hvor jeg skal fungere som barselsvikar for Tandplejer Camilla Rungsted Bjørneboe. Jeg vil samarbejde tæt med Lise-Lotte og Camilla.


På klinikken vil jeg indgå i et team med tandlæge Lise-Lotte og tandplejer Camilla. Mine kompetencer:

  • Alm. Undersøgelser
  • Parodontitis undersøgelser
  • Røntgentagning
  • Tandrensning
  • Parodontitis behandlinger
  • Aftrykstagning
  • Hjemmeblegning

Lige siden starten har jeg været virkelig glad og tilfreds med at være en del af TeamTandkunsten, som er en professionel og samtidig hyggelig arbejdsplads med en helt unik atmosfære.

Jeg bor sammen med min søster på Østerbro, og er tilflytter fra Slagelse. Lige siden jeg flyttede til København for lidt over to år siden, har jeg været så glad for alle de muligheder og al det liv, der er i en storby. I min fritid kan jeg godt lide at få en masse frisk luft, og løbe ture omkring Søerne. Jeg er et stort familiemenneske, så jeg besøger tit mine forældre og min tvillingebror i Slagelse.

Jeg har grønne fingre, og køber derfor tit planter og blomster. Jeg er god til at holde mig opdateret på det sundhedsvidenskabelige område. Min interesse for sundhed, sammenholdt med mit ønske om at hjælpe folk med at fremme deres tandsundhed, har været udgangspunktet for mit valg af uddannelse.

Jeg er udadvendt, smilende, engageret og professionel. Jeg er god til at lytte og gør altid mit for at du som patient vil føle dig i centrum.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.