Har du spørgsmål, så kontakt os på

3918 0875

Søs Holmbeck-Madsen

Søs

Receptionist/Front Office

Mit navn er søs, og jeg er en af de første du møder nar du ankommer til Tandkunsten. Jeg tager imod dig i receptionen med et smil og måske har vi allerede haft fornøjelsen af, at hilse pa hinanden i telefonen. Jeg har en baggrund for og en stor interesse i, at skabe en god og tryg oplevelse, nar du træder ind ad døren hos Tandkunsten.

Jeg er uddannet afspændings-og bevægelsespædagog og har haft egen klinik pa Frederiksberg igennem 10 år og ved derfor hvor vigtigt det er, at skabe trygge rammer for dig som patient. Jeg har arbejdet som ergonomisk konsulent i et kontormøbelfirma, da jeg er meget optaget af at formidle, hvor vigtigt det er at passe godt på hele kroppen gennem forebyggelse og dette gælder selvfølgelig især tænderne.

lnden jeg startede på Tandkunsten i november 2017 var jeg Front Office Manager på en kiropraktisk klinik med mange behandlere. Jeg fandt her stor glæde ved at bygge gode relationer til patienterne, hvilket jeg også glæder mig over at være med til at skabe hver dag her på Tandkunsten. Den røde tråd for mig er, i samarbejde med mine dygtige kolleger, at skabe en god atmosfære, hvor du som patient gar smilende fra klinikken, og giver udtryk for, at du er tryg og glad for at blive behandlet pa Tandkunsten og har lyst til at komme igen. Hos os er vi altid superprofessionelle med plads til empati og humor, hvilket er vigtigt for mig, nar jeg selv skal vælge en behandler.

Jeg er heldig at bo i det dejlige grønne område i Lyngby med min mand og min datter. Vi holder alle meget af at rejse og lære andre kulturer at kende. En anden passion for mig er, at gå lange ture når vejret tillader det, ellers ma træningen flyttes ind i fitnesscentret.