Tænder

Få sunde, smukke og funktionelle tænder, som holder hele livet med professionel tandbehandling og tandpleje.

Hos Tandkunsten på Østerbro sætter vi en ære i at behandle dine tænder, som var det vores egne. Alle behandlinger udføres med moderne og gennemtestet udstyr og gode produkter, som er skånsomme for både dig og miljøet. Eksempelvis udføres alle fyldninger i dine tænder med plast. Hos Tandkunsten er du i trygge hænder hos dedikerede og ansvarsfulde medarbejdere, der alle har som ambition at give dig optimal information og ærlig rådgivning, så vi i samarbejde kan sikre dig sunde og pæne tænder livet igennem.

Sunde stærke tænder

Få sunde, smukke og funktionelle tænder, som holder hele livet med professionel tandbehandling og tandpleje. Hos Tandkunsten sætter vi en ære i at behandle dine tænder, som var det vores egne. Alle behandlinger udføres med moderne og gennemtestet udstyr og gode produkter, som er skånsomme for både dig og miljøet. Eksempelvis udføres alle fyldninger i dine tænder med plast. Hos Tandkunsten er du i trygge hænder hos dedikerede og ansvarsfulde medarbejdere, der alle har som ambition at give dig optimal information og ærlig rådgivning, så vi i samarbejde kan sikre dig sunde og pæne tænder livet igennem.

Pas godt på dine tænder

Der er store sundhedsmæssige og økonomiske gevinster ved at passe godt på sine tænder. Vi har kun ét sæt, og de skal helst holde hele livet. Det kan heldigvis sagtens lade sig gøre. Med daglig pleje, regelmæssige eftersyn og tandrensninger samt professionelle tandbehandlinger, som udføres i tide, kan du bevare dine tænder i pæn og funktionel stand livet igennem. Hos Tandkunsten lægger vi stor vægt på faglig rådgivning med udgangspunkt i netop dine tænder. Vi udfører aldrig tandbehandlinger eller kosmetisk tandpleje, som vi ikke 100 % kan stå inde for. Dermed er du altid sikret en ansvarsfuld og fagligt funderet behandling af dine tænder.

Forebyggelse er bedre end behandling

Hos Tandkunsten mener vi, at forebyggelse er bedre end behandling, når det gælder bevarelsen af sunde, stærke tænder. Derfor lægger vi stor vægt på rådgivning og instruktion i, hvordan du bedst muligt plejer dine tænder derhjemme. Vi giver gode råd til produkter, der egner sig til netop dine tænder og vurderer hvor ofte du bør komme til eftersyn og tandrensning for at forebygge problemer og vedligeholde resultatet af eventuelle behandlinger. Med vores mangeårige erfaring kan vi give dig den bedst mulige vejledning, så du undgår gener og dyre regninger – og bevarer et flot smil og stærkt tandsæt år efter år.

Tandlægeskræk og finansiering

Mange udskyder eftersynet af deres tænder af frygt for, at omfattende behandlinger er nødvendige. Frygten kan skyldes regningen eller bunde i decideret tandlægeskræk. Begge dele har vi løsningen på hos Tandkunsten. Giv slip på den dårlige samvittighed og få udført de nødvendige behandlinger af dine tænder i tide. Hos Tandkunsten tilbyder vi rente- og gebyrfri lån, så du kan få de tænder du ønsker på en økonomisk forsvarlig måde. Lider du af tandlægeskræk, tilbyder vi effektiv, smerte- og medicinfri behandling her i klinikken.

Gave til dine tænder

Giv dine tænder en gave for livet og bestil tid til et eftersyn og en personlig samtale hos Tandkunsten. Med udgangspunkt i dine ønsker kan vi skræddersy det helt rigtige behandlingsforløb, hvad enten du ønsker større tandbehandlinger, kosmetisk tandpleje eller opstart af et solidt, forebyggende forløb med løbende eftersyn og tandrensninger hos en ansvarlig og grundig tandklinik. Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vil vores dygtige og venlige medarbejdere gøre deres yderste for at imødekomme dine forespørgsler og give faglig rådgivning med udgangspunkt i netop dine tænder.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.