Har du spørgsmål, så kontakt os på

3918 0875

Porcelænsfacader

Hvad er en porcelænsfacade?

En porcelæns-facade er en ganske tynd skal af porcelæn, som man kan sætte på tænderne for at opnå et kosmetisk flot resultat. I modsætning til blegning kan man forandre tændernes farve og form permanent ved at fremstille individuelt tilpassede porcelæns-facader til tænderne.

Hvordan får jeg det eftertragtede Hollywood smile?

Drømmer du om at få det eftertragtede Hollywood smile? Så er du ikke alene. Der er mange, som ønsker at få et sådan smil. Det kan også lade sig gøre, men medmindre du af natur, ikke har lige, eller meget hvide tænder, vil den mest optimale løsning være, at få lavet porcelænsfacader. Et Hollywood smile, er dermed ikke noget de fleste er født med, men noget der derimod skal arbejdes på.

Hvordan får man lavet porcelænsfacader?

Porcelænsfacader kræver minimal beslibning af tænderne, men kan give et helt utroligt flot resultat. Der skal tages et aftryk, hvorefter tandteknikeren kan fremstille facaderne i den præcise form og farve. Efterfølgende vil facaderne blive cementeret på tænderne, som skal være helt rene og tørre. I enkelte tilfælde vil det være nødvendigt at bedøve tænderne ved cementering, da de kan være ret følsomme.

Hvad er forskellen mellem porcelænsfacader og blegning?

Man kan opnå meget flotte og lyse tænder. Denne behandling er meget udbredt i USA, hvor man kender den fra film- og tv-stjernernes Hollywood-smil. Behandlingen er permanent, og derfor er det ikke en behandling, som skal gentages efter 2-3 år som blegningen. Man kan forvente at facaderne holder i 7-10 år.

Er der komplikationer?

Efter beslibning og cementering af porcelænsfacader er der generelt meget få komplikationer forbundet med behandlingen. Det er normalt, at tænder, som har fået porcelænsfacader, kan være ekstra følsomme for kulde og varme i de første måneder efter behandlingen. Tilstanden kan være ubehagelig, men kræver ingen behandling og går i sig selv.