Tandklinik Østerbro

Få sunde, stærke og smukke tænder med professionelle tandbehandlinger på Tandkunsten – en tandklinik på Østerbro.

Vores dygtige, erfarne og engagerede tandteknikkere giver dig tandbehandling af højeste kvalitet. Du bliver behandlet med moderne udstyr der giver optimalt resultat, hvad enten du skal have foretaget større tandbehandlinger eller blot søger en pålidelig og rar tandklinik til almindelig tandpleje og eftersyn.

Få sunde, stærke og smukke tænder med professionelle tandbehandlinger på Tandkunsten – en tandklinik på Østerbro.

Du bliver mødt af dygtige, erfarne og engagerede medarbejdere der giver tandbehandling af højeste kvalitet. Du får behandling på en topmoderne tandklinik, uanset om du skal have foretaget større eller mindre tandbehandlinger. Du finder vores hyggelige tandklinik på Østerbro i rare og indbydende lokaler, hvor du kan føle dig velkommen.

Tandklinik med fokus på ansvarlighed

Du får en behandlinger der udgangspunkt i en grundig, individuel vurdering. Du får vejledning og anbefalinger der stemmer overens med dine ønsker for et smukt smil. Du får en tandklinik, hvor vi er ansvarlige overfor dig som kunde. Du kan eksempelvis ikke få fyldninger med kviksølv hos. Vi laver den sundere og mere økonomiske løsning med tandfyldninger.

Vi er Danmarks første miljøcertificerede tandklinik. Miljøcertificeringen betyder at du oplever en tandklinik på Østerbro der tænker miljø ind i alle aspekter. Vores rutiner tages jævnligt op til overvejelse for konstant optimering. Vi anvender udelukkende sikre produkter og nyt, gennemtestet udstyr. Dermed er du altid garanteret tryg behandling, når du vælger Tandkunsten som tandklinik.

Finansiering af tandbehandlinger

Har du udskudt tandlægebesøget af økonomiske årsager? Hos Tandkunsten Tandklinik kan du få finansieret større tandbehandlinger med et rente- og gebyrfrit lån. Du er selv med til at bestemme låneperiode og månedlig ydelse. Dermed kan du få skræddersyet netop det lån, der passer dit budget. Jo længere du udskyder tandbehandlingerne, jo større vil både skader og gener blive. Vi vil gerne sikre, at alle har råd til god tandbehandling. Du kan få en tandkonto hos Tandkunsten, så du kan få tilset dine tænder, når der er behov.

Det kan du få du hos vores tandklinik på Østerbro

Tandkunsten er en alsidig tandklinik med bred ekspertise. Du kan få udført alle former for akut, behandlende og forebyggende tandpleje. Vælger du at få smukke og robuste tandkroner, kommer de med syv års garanti. Du kan også få behandling for sikre implantater, effektive rodbehandlinger og behandling af paradentose. Har du fået huller i tænderne, får du miljøvenlige plastfyldninger. Det giver både det æstetisk og helbredsmæssige bedste resultat. Du kan også få kosmetisk tandpleje. Vi tilbyder tandløsning som porcelænsfacader, tandblegning og tandsmykker.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi og møde os. Vi er en , hyggelig tandklinik, som giver os god tid til hver enkelt kunde. Lad os høre hvad du efterspørger hos en tandklinik. Vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig den rette behandling. Få sunde, funktionelle tænder hos Tandkunsten – din tandklinik på Østerbro.
Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.