Tandlæge Amager

Du har søgt efter Tandlæge Amager, og så vil vi gerne byde os til som din nye tandlæge –også selvom vi ligger på Lyngbyvej på Østerbro. Vi kan vel hurtigt blive enige om – at det er værd at køre blot en smule længere – for at få en behandling hos den rigtige tandlæge – ikke sandt?

Ring allerede i dag på 3918 0875 og bestil tid hos din nye tandlæge.

Beliggenhed

Busserne 4A, 6A, 15, 42, 43 150S samt 184, holder alle på hjørnet af Lyngbyvej og Haraldsgade.
Gå afstanden fra busstoppestedet tager ca. 2-3 minutter.

Gående fra Ryparken station:
S-togslinien Farum – Solrødstrand holder på Ryparken station.
Gå direkte ud på Lyngbyvej med retning mod centrum. Bliv på den samme side af Lyngbyvej som stationen ligger på.
Denne rute tager ca. 5-6 minutter


Vi har åbent i dag
10:00 – 16:30Velkommen hos Tandkunsten – En Tandlæge til dig bor på Amager

Velkommen indenfor hos Tandkunsten; Københavns hyggeligste tandklinik med erfarne tandlæger, enhver form for tandbehandling, attraktive betalingsmuligheder og kompromisløs fokus på sundhed og kvalitet. Vi sørger vi for, at du føler dig velkommen, uanset hvornår du kommer, og hvad du skal have lavet. Det gør vi blandt andet ved at vægte arbejdsmiljø, omgangstone og smagfulde fysiske rammer højt. I den forbindelse har vi renoveret hele klinikken for et lyst og indbydende look og desuden modtaget arbejdsmiljøtilsynets grønne smiley for et arbejdsmiljø, der lever op til alle gældende forskrifter. Som kunde kan du således træde ind i en klinik, der på alle områder sikrer dig den bedst mulige oplevelse hver eneste gang.

Professionel rådgivning

Er det længe siden, du har været til tandlæge? Hos Tandkunsten tilbyder vi dig et grundigt eftersyn med røntgen og professionel vejledning. Vi drøfter i samarbejde anbefalelsesværdige løsninger med udgangspunkt i dine aktuelle ønsker og behov. Vores tandlæger har stor ekspertise og erfaring og kan således vejlede dig indenfor de nyeste metoder og behandlingsformer. Har du særlige ønsker til resultat og forløb, får du ærlig og fagligt funderet sparring. Vi vægter sunde og holdbare løsninger højere end det kosmetiske resultat og kan sammensætte en behandling, som er både skånsom og effektiv, og som bedst muligt matcher dine ønsker – uden det er på bekostning af tændernes sundhed.

Tandlægeskræk

Måske er årsagen til, at du har udskudt dine tandlægebesøg, at du lider af tandlægeskræk? I så fald er Tandkunsten det helt rigtige valg. Vi er nemlig eksperter i tandlægeskræk og kan tilbyde hurtig og effektiv behandling, helt uden medicin. Behandlingen udføres af en dygtig og omsorgsfuld tankefeltterapeut, som er tilknyttet klinikken. På kun tyve minutter kan din tandlægeskræk mindskes markant, eller måske endda fjernes helt. Teknikken går kort fortalt ud på at mindske din angst ved at banke på særlige energipunkter på kroppen. Det er fuldstændig ufarligt, helt uden bivirkninger og risici. Ønsker du at høre mere om behandling af tandlægeskræk, er du altid meget velkommen til at ringe til Tandkunsten og få en personlig snak med vores dygtige og servicemindede medarbejdere.

Rentefrit lån til tandbehandling

Skal du have lavet større tandbehandlinger, har du mulighed for at tegne et lån, helt uden renter og gebyrer. Således kan du opnå præcis det resultat du ønsker på en overskuelig og økonomisk forsvarlig måde. Løsningen hedder Tandkonto og giver dig øjeblikkeligt overblik over mulige ydelser og låneperioder. Med Tandkonto kan du sammensætte dit lån fuldstændig, som du ønsker. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne attraktive betalingsløsning. En investering i dine tænder, er en investering i din livskvalitet – og nu er det nemmere og billigere end nogensinde. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder med Tandkonto.

Kontakt

Vil du vide mere om, hvad Tandkunsten kan gøre for dig og dine tænder? Udskyd ikke eftersynet længere, men kontakt os allerede i dag for at komme et skridt nærmere det smil og tandsæt, du ønsker.

Vi er ikke bare din tandlæge på Østerbro – men i hele København. Og Amager er selvfølgelig ingen undtagelse.

Ring på telefon 39 18 08 75, eller send en mail til info@tandkunsten.dk, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at byde dig indenfor; din genvej til sunde, stærke og smukke tænder.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.