Har du spørgsmål, så kontakt os på

3918 0875

Tandlæge Østerbro

Velkommen til din Tandlæge Østerbro. Hos Tandkunsten får du tandbehandling i høj kvalitet og god service.

Klinikken rummer både tandlægespecialister, tandplejere og klinikassistenter, der arbejder med det nyeste udstyr inden for tandbehandling. Det betyder, at vi passer ekstra godt på dine tænder.

Ring allerede i dag på 39 18 08 75 og bestil tid hos din nye tandlæge.

Tandklinik med mange specialer

Hos os kan du få udført alle former for tandpleje og tandbehandling. Alt fra dit regelmæssige tandeftersyn til mere omfattende behandlinger som kronebehanding, rodbehandling og implantater. Vi tilbyder dig også tandblegning og kosmetisk tandpleje til et smukt, hvidt smil.
Vi er samtidig specialister i tandsygdomme.

Bestil tid online lige her.

Vi holder til på Lyngbyvej 58. Find os på kortet længere nede ↓

Holdbare og skånsomme løsninger til dine tænder

På vores tandklinik passer vi godt på dine tænder.

Det vil sige, at vi udelukkende vælger solide, langtidsholdbare og sunde løsninger, som er skånsomme for tænder og tandkød. Alle materialer er solide og rene uden sundhedsskadelige indholdsstoffer og godkendt efter de strengeste forskrifter.

Find alle de ydelser, vi kan hjælpe dig med lige her.

Specialister i tandlægeskræk – Føl dig tryg hos os

Vi har speciale i tandlægeskræk. Det har vi fordi, mange finder det ubehageligt at gå til tandlæge. Derfor er en af vores kerneværdier tryghed. Under alle dele af behandlingen vil du blive mødt af dygtige og engagerede medarbejdere, som vil gøre deres yderste for at give dig en god oplevelse og et flot resultat.

Omgangstonen er venlig, og der er god tid til at stille spørgsmål og drøfte eventuelle behandlingsforløb. Du er derfor altid sikret en omsorgsfuld behandling.

Du behøver heller ikke at være bange for smerter i forbindelse med en behandling hos os. Vi ved, at det er forskelligt, hvor meget, man mærker og derfor er vi grundige og opmærksomme med vores lokalbedøvelser.

Få 10 gode råd til din tandlægeskræk.

Danmarks første miljøcertificerede tandlægeklinik

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.
Vi arbejder bl.a. kun med svanemærket pudsepasta og tandpasta til dine tænder.

Kontakt os – din lokale tandlæge Østerbro

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere, står vi altid til rådighed med uddybende information og personlig vejledning.

Ring på 39 18 08 75 eller send en mail på info@tandkunsten.dk. Vores dygtige og servicemindede medarbejdere vil stå til rådighed med professionel rådgivning.

Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at byde dig indenfor i vores klinik. På gensyn hos Tandkunsten – din lokale Tandlæge Østerbro.

Bestil en tid online lige her.

Tandlæge Østerbro


Sådan finder du Tandkunsten ApS – Din tandlæge Østerbro
Lyngbyvej 58, Tandlæge Østerbro:

Adresse på tandlægen på Østerbro:

Busserne 4A, 6A, 15, 42, 43 150S samt 184, holder alle på hjørnet af Lyngbyvej og Haraldsgade.
Gåafstanden fra busstoppestedet tager ca. 2-3 minutter.

Der er også gode parkeringsforhold ved klinikken.

Gående fra Ryparken station:
S-togslinien Farum – Solrødstrand holder på Ryparken station.
Gå direkte ud på Lyngbyvej med retning mod centrum. Bliv på den samme side af Lyngbyvej som stationen ligger på.
Denne rute tager ca. 5-6 minutter

Bestil tid online her


 

 

Tryghed, kvalitet og professionalisme springs to mind.

★★★★★
5 5 1
Jeg kender ingen, der elsker at gå til tandlægen, men når man nu skal, så kan et besøg hos tandkunsten anbefales. Selvom jeg bor på Vesterbro, og sikkert kunne finde en tandlæge tættere på, tager jeg gerne cyklen til lyngbyvej på Østerbro. Behandlingerne er hurtige og grundige, og gør ikke så ondt?! Min tandlægeskræk er på retræten, og det er takket være nogle dygtige tandlæger.

En fornøjelse 🙂

★★★★★
5 5 1
Det er ikke så tit, man kan sige det om tandlægebesøg, men på trods af, der skulle bores lidt i bisserne, var det en sand fornøjelse. Fik en behagelig snak med Anne-Mette før og efter, inden Melanie tog sig kærligt af mig :-

Danmarks sødeste tandlæger!

★★★★★
5 5 1
Hvor er det bare dejligt at blive mødt af verdens største smil i døren! Aldrig har jeg været så glad for at tage til tandlægen. Tandlægerne hos Tandkunsten er fantastiske til at skabe tillid og sørger altid for en god oplevelse - tandskræk eller ej! Tak til tandkunsten for den evige gode stemning og service.