Tandpriser

Er det længe siden, du har fået dine tænder efterset? Det kan være dyrt at gå til tandlægen, og derfor vælger mange at nedprioritere det faste eftersyn.

Men det kan være en dyr og kortsigtet løsning at udskyde tandeftersynet. Små problemer vokser sig større, og når tandpinen til sidst gør et tandlægebesøg uundgåeligt, kan det være nødvendigt at udføre store, bekostelige behandlinger for at rette op på års misligholdelse af tænderne. Hos Tandkunsten sætter vi en ære i at gøre tandlægebesøget så rart, smertefrit og billigt som muligt. På vores hjemmeside får du fuldt overblik over vores tand priser, og du er selv med i tilrettelæggelsen af din behandling.

Pas på dine tænder

Er det længe siden, du har fået dine tænder efterset? Det kan være dyrt at gå til tandlægen, og derfor vælger mange at nedprioritere det faste eftersyn. Men det kan være en dyr og kortsigtet løsning at udskyde tandeftersynet. Små problemer vokser sig større, og når tandpinen til sidst gør et tandlægebesøg uundgåeligt, kan det være nødvendigt at udføre store, bekostelige behandlinger for at rette op på års misligholdelse af tænderne. Hos Tandkunsten sætter vi en ære i at gøre tandlægebesøget så rart, smertefrit og billigt som muligt. På vores hjemmeside får du fuldt overblik over vores tand priser, og du er selv med i tilrettelæggelsen af din behandling.

Attraktive tand priser

Hos Tandkunsten finder du attraktive tand priser på alle former for tandbehandling og tandpleje. Vi lægger vægt på gennemsigtighed, så du undgår ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales. Vores tand priser er blandt Københavns billigste, uden at dette på nogen måde afspejles i kvaliteten. Hos Tandkunsten bliver du mødt af professionelle behandlere med stor erfaring og engagement. Vi lægger vægt på ærlighed, tillid og en rar atmosfære, som kombineret med vores attraktive lave tand priser, gør dit tandlægebesøg til en god oplevelse hver gang.

Behandlinger

Hvad enten du søger tand priser på traditionel tandpleje og tandrensning eller mere omfattende behandlinger såsom implantater, broarbejde eller behandling af paradentose, sikrer Tandkunsten dig et sikkert, flot og langtidsholdbart resultat. Vi udfører alle former for akutte og forebyggende behandlinger og rådgiver dig om, hvilke løsninger der vil være passende for netop dine tænder. På vores hjemmeside finder du også tand priser på forskellige kosmetiske tandbehandlinger såsom porcelænsfacader, tandblegning og tandsmykker.

Tandlægeskræk

Har du udsat dine tandlægebesøg, fordi du lider af tandlægeskræk? Tandlægeskræk er meget almindeligt, men heldigvis findes der løsninger. Hos Tandkunsten samarbejder vi med en dygtig tankefeltterapeut, som smertefrit og uden medicin kan fjerne eller reducere din tandlægeskræk markant. Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at få behandlet din tandlægeskræk, er du altid meget velkommen til at kontakte os for aktuelle tand priser.

Kontakt

Hos Tandkunsten glæder vi os til at byde dig velkommen som ny kunde i klinikken. Du er sikker på altid at få den rette information og rådgivning omkring dine tænder. Vi sammensætter i fællesskab eventuelle behandlinger, som altid udføres med professionalisme og indlevelsesevne. Kontakt os på telefon 39 18 08 75, send en e-mail til info@tandkunsten.dk eller kom forbi klinikken på Østerbro til en personlig og uforpligtende samtale om, hvad vi kan tilbyde dig. Undgå tandpine og dyre tand priser – kontakt Tandkunsten allerede i dag. Vi sørger for, at du vælger de rigtige løsninger i tide for et sundt og smukt smil livet igennem.
Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.