Billig tandlæge

Leder du efter en billig tandlæge i København? Hos Tandkunsten på Østerbro udfører vi alle former for tandbehandlinger, forebyggende tandpleje og smukke kosmetiske løsninger.

Vi tilbyder attraktive priser på alt fra kronebehandling og implantater til skånsom tandblegning og fremstilling af professionelle bideskinner, som forebygger følgevirkningerne af tænderskæren. Hos os er du altid i trygge hænder.

Kronebehandling og tandblegning til gode priser

Leder du efter en billig tandlæge i København? Hos Tandkunsten på Østerbro udfører vi alle former for tandbehandlinger, forebyggende tandpleje og smukke kosmetiske løsninger. Vi tilbyder attraktive priser på alt fra kronebehandling og implantater til skånsom tandblegning og fremstilling af professionelle bideskinner, som forebygger følgevirkningerne af tænderskæren. Hos os er du altid i trygge hænder. Vi er en billig tandlæge, som aldrig går på kompromis med kvaliteten, trods vores lave priser. Hos Tandkunsten mener vi, at alle har ret til et sundt og smukt smil. Velkommen indenfor i vores hyggelige klinik.

Se mere om kronebehandling

Vi er en billig tandlæge, som aldrig går på kompromis med kvaliteten, trods vores lave priser. Hos Tandkunsten mener vi, at alle har ret til et sundt og smukt smil. Velkommen indenfor i vores hyggelige klinik.

Billig tandlæge bideskinne

Lider du af hovedpine og spændinger i kæbe og nakke? Så kan det være, at du skærer tænder om natten. Mange danskere skærer tænder om natten uden at vide det. Årsagerne kan være mange: stress, skæv tandstilling eller vane. På kort sigt er symptomerne spændingshovedpine og ømme kæber eller tænder. På længere sigt kan bivirkningerne være mere alvorlige såsom nedslidning af tænderne eller problemer med kæbeleddet. Hos Tandkunsten kan vi nemt og effektivt sikre dine tænder mod slitage. Med en billig tandlæge bideskinne kan du undgå både de kort- og langsigtede følgevirkninger af tænderskæren og dermed undgå permanente skader. Vi tager aftryk af dine tænder og fremstiller en personlig, robust og billig tandlæge bideskinne, som passer nøjagtigt til dig og dine behov.

Tandblegning

Er du ked af dine misfarvede tænder? Hos Tandkunsten tilbyder vi skånsom og billig tandlæge blegning. Vælg mellem hjemmeblegning og klinikblegning og få smukke, hvide tænder på en sikker og gennemtestet måde. Hos Tandkunsten anvender vi den anerkendte blegemaskine Sonic White, som giver et både sikkert, flot og naturligt resultat med lang holdbarhed. For en ekstra billig tandlæge blegning, anbefaler vi vores hjemmeblegning, hvor du med blegemiddel og en individuelt fremstillet bideskinne klarer din tandblegning derhjemme – naturligvis under kyndig rådgivning og med efterfølgende kontrol i klinikken.

Billig tandkrone

I tilfælde af svækkede eller knækkede tænder, som er vigtige for æstetik og tyggefunktion, anbefaler vi hos Tandkunsten en robust og billig tandlæge krone, som stabiliserer tanden og genopretter tyggefunktionen. Vi tilbyder syv års garanti på vores tandkroner. Med den rette vedligeholdelse kan en tandkrone holde i mange år. Er du i tvivl om, hvorvidt en kronebehandling er den rette løsning for dig, anbefaler vi, at du bestiller tid til et eftersyn. Her vil tandlægen kunne rådgive dig, så I sammen kan finde en god, langtidsholdbar og billig tandlæge behandling.

Nye patienter

Hos Tandkunsten byder vi nye patienter hjertelig velkommen. Vi sætter god af tid til eftersyn og personlig samtale ved dit første besøg, så du kan føle dig i trygge hænder og få den optimale behandling, der matcher netop dine ønsker og behov. Med en på samme tid kvalitetsbevidst og billig tandlæge har du de bedst mulige forudsætninger for at passe godt på dine tænder – hele livet. Vores priser er konkurrencedygtige i forhold til andre tandlægers priser, uden at du går på kompromis med kvaliteten. På gensyn hos Tandkunsten – dygtig og billig tandlæge på Østerbro.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.