Dårlig ånde

Bliv klogere på dårlig ånde

Dårlig ånde kan skyldes forskellige årsager. En ubehandlet parodontose, betændelse på svælg eller tænder eller stamme fra maven. Den hyppigste årsag er dog bakterier der lever på tunges bagerste del og som producerer svovldampe. Bakterierne lever dybt i tungens fuger og kan være svære at fjerne.

Mundhulen er det sted i kroppen hvor der flest forskellige bakterier samlet på et lille afgrænset område.

For at komme af med den dårlige ånde skal disse bakterier væk. Dårlig ånde er ikke en sygdom, men en lidelse.

En måde at komme af med den svovlproducerende bakterie, er at tilføre positive bakterier i disse tungefuger. Der vil dog altid være bakterier i tungefugerne, det kan ikke undgås.

Tandkunsten er forhandler af en positiv bakteriekultur, som hedder Prolacsan. Prolacsan er en sugetablet som tages dagligt inden sengetid.

Tandkunsten hjælper de positive bakterier med at vinde. Book en tid på tandklinikken på Østerbro, hvis du vil have hjælp til kampen mod bakterier.


07:30 – 14:30

Vi har lukket
Vi har lukket resten af dagen

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.