Ny patient

  • Tak fordi du har valgt Tandkunsten som din tandlæge på Østerbro
  • Første gang du kommer på klinikken, bedes du komme 10 minutter før den aftalte tid
  • Mødetid ved første besøg hos tandklinikken på Østerbro

Mødetid ved første besøg

Tak fordi du har valgt Tandkunsten som din tandlæge på Østerbro. Vi glæder os til at tage godt imod dig på klinikken på Lyngbyvej. Ved dit første besøg skal vi dog lige have styr på alt det praktiske.

Inden vi ses første gang på klinikken, sender vi dig en velkomsthilsen og sender dig vores velkomst skema samt en samtykkeerklæring til din mail, så vi kan oprette dine personlige data og din journal, inden du kommer.

Når vi ses på klinikken, bedes du venligst fremvise dit sygesikringskort.

Helbredstillæg - medicin kort

Førtidspensionister i Københavns Kommune før 1. januar 2003, og folkepensionister bedes også medbringe Helbredstillægskort. 


Helbredstillægskortet erstatter i dag tandlægekortet og du kan på din kommunes hjemmeside læse mere om helbredstillæget. 


Læs mere om helbredstillæg her

Afbud / udeblivelser

Afbud bedes venligst meddelt senest dagen før, i klinikkens åbningstid, så vi har mulighed for at tilbyde tiden til en anden.

Afmeldes tiden ikke, er vi ifølge sygesikringsoverenskomsten berettiget til at opkræve et udeblivelsesgebyr og eventuelle tillæg. 

Vi følger priserne for udeblivelsesgebyret fra Tandlægeforeningens Honorartabel.

Se priserne for udeblivelsesgebyrer og tillæg i Tandlægeforeningens honorartabel.  

Betaling

I Tandkunsten ApS har vi betaling efter behandling. Dankort, kontanter, VISA, VISA Debit og MasterCard modtages. 


Se betalingsbetingelser her.

Finansiering af din behandling
Hos Tandkunsten samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores behandlinger.

Hurtigt og nemt
Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit, som du kan bruge til at finansiere din behandling hos os.

Fleksibel betalingsordning
Som medlem af Sundhed+ får du adgang til en attraktiv betalingsordning, så du let kan dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale og du kan vælge at afdrage over helt op til 72 måneder.

Ansøg om en Sundhed+ Kredit

 Closed

Vi har lukket

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.