Bideskinner

Lider du af spændingshovedpine, midlertidig stress eller skærer du tænder om natten?

Ved tænderskæren bliver tyggemuskulaturen overbelastet, og tænderne slides ned. Mange får hovedpine, føler sig sig spændte i kæben og oplever at spændingerne trækker ned i nakken.

En bidskinne kan ofte afhjælpe mange af disse symptomer, da skinnen aflaster musklerne ved at give stabil og jævn støtte for kæben. Bideskinner kan i visse tilfælde også kurere snorken. Ved et enkelt aftryk og en tilpasning, kan dine tyggemuskler slappe af når du sover, og du forebygger en nedslidning af tandsættet, som kan være særdeles vanskelig at rette op på senere i livet.

Du kan tage kontakt til os, og høre mere om muligheden for bideskinner.

Vi har åbent i dag
7:30 - 17:00
Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.