Har du spørgsmål, så kontakt os på

3918 0875

Tandretning

Kosmetisk tandretning på kun 6-9 måneder

Tandkunsten kan nu tilbyde kosmetisk tandretning med LiteWire systemet – et hurtigt og pålideligt system til retning af mindre tandstillingsfejl.

Lise-Lotte Olsen og Camilla Bjørneboe er certificeret af LiteWire til at udføre tandretning.Tandretning på østerbro

LiteWire er et system til tandretning af mindre kosmetiske tandstillingsfejl. Det vil typisk være trangstilling (tænderne sidder for tæt og lapper lidt ind over hinanden) eller en skæv, uregelmæssig tandrække.

LiteWire er et fast bøjlesystem med små, gennemsigtige låse, som sættes fast på tænderne (brackets) og en tynd metaltråd, som går igennem disse låse og trækker tænderne skånsomt på plads. Denne tråd er beklædt med en hvid farve, således at den er meget diskret.

Nogle gange kan man nøjes med bøjle på den ene tandbue, andre gange er det nødvendigt i både over- og underkæbe for at få et pænt resultat.

Behandlingen tager almindeligvis 6-9 måneder og afsluttes med en lille metaltråd, som limes fast på bagsiden af tænderne, som holder dem på plads i fremtiden. Dertil udleveres en natskinne, som det anbefales at bruge for yderligere sikring af tænderne.

Undervejs i behandlingen skal du komme til kontrol hos os ca. hver 3-4 uge, hvor vi vil kontrollere, at alt går som det skal og lave de nødvendige justeringer af bøjlen. Disse besøg vil tage 15-30 min.

Ved større tandreguleringer henvises til ortodontister – specialtandlæger i tandregulering – vi udfører udelukkende mindre, kosmetiske behandlinger. I tvivlstilfælde vil vi altid henvise til specialister for vurdering.

Hvis du er interesseret, så lad os vurdere, om LiteWire er en mulighed for dig. Prisen vil være kr. 18.000,- for en tandbue og kr. 28.000,- for både over -og underkæbe.

Kontakt os for mere information.