Tandsmykke

I Tandkunsten sætter vi tandsmykker på dine tænder.

Du vælger selv, hvordan smykket skal se ud, og hvor det skal sidde, selvfølgelig med vejledning fra os. Vi sætter smykket fast med plastcement. Det vil sige, at smykket er bundet fast til tanden med en meget lille smule plast.

Det er individuelt hvor længe tandsmykket bliver siddende på tanden. Skulle tandsmykket falde af inden for en måned, sætter vi et nyt på igen uden beregning.

Ring til os i dag på tlf. 39 18 08 75 for at høre mere om dine muligheder for at få et flot og elegant tandsmykke.

Hvad er et tandsmykke?

Et tandsmykke er et lille smykke på 2 mm som sættes fast på din tand. Det kan ses som ethvert andet stykke på kroppen – eksempelvis en halskæde, ørering, fingerringe osv.

Tandsmykker findes i forskellige farver, størrelser og designs, så du bestemmer helt selv hvordan dit tandsmykke skal se ud. Skal det være et hjerte i guld eller en stjerne i sølv? Det er helt op til dig.

Vi har åbent i dag
7:30 - 17:00

Hvordan påsættes et tandsmykke?

Tandsmykket fastsættes nemt, hurtigt og smertefrit på emaljeoverfladen på tanden. Det er på samme måde når plast bruges som fyldning i tænderne. Smykket er derfor ikke aftageligt, men sidder fast.

Til at starte med bliver tandoverfladen pudset, da det er nødvendigt at gøre tanden overflade ru – dette skader selvfølgelig ikke emaljen på din tand. Herefter fastgøres smykket med flydende plast, som hærdes ved hjælp af halogenlys. Behandlingen tager mellem 15-30 minutter.

Hverken plasten, pudsningen af tandoverfladen eller tandsmykket skader dine tænder, og smykket kan tages af, når du ønsker det.

Kan et tandsmykke skade tænderne?

Nej. Et tandsmykke kan på ingen måde skade dine tænder.

Når vi påsætter et tandsmykke, så gør vi det med stor omhu. Under påsætningen er der ingen risiko for dig som patient. I modsætning til andre udsmykninger af kroppen, f.eks. piercinger, så efterlader et tandsmykke ingen varige mén.

Fortryder du til gengæld dit tandsmykke, så tager det ingen tid at fjerne det igen. Du kan bestille en tid hos os, hvor det klares på få minutter.

På vores klinik tilbyder vi både påsætning og fjernelse af tandsmykker. Er du interesseret i et elegant og unikt tandsmykke, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 18 08 75 eller info@tandkunsten.dk.

Få et smukkere smil med tandsmykker

Det er ikke kun forbeholdt hiphopmusikere, som hellere end gerne vil dekorere deres tænder med lidt ‘’bling bling’’ og andet lir. Faktisk har flere og flere valgt at få sig et tandsmykke, da det udtrykker en unik personlighed, har en symbolsk værdi og tilføjer dit smil frisk pust.

Tendensen er udbredt i USA; mens et stigende antal i Europa, unge som gamle, får lavet tandsmykker. Selvom det ikke er et nyt fænomen, så har det trods alt fået sit gennembrud som smykke.

Hvad koster et tandsmykke?

En tandsmykkebehandling hører ikke under de sygesikringsbestemte priser, men derimod de frie priser. Dermed kan du opleve at forskellige tandlæger opkræver vidt forskellige priser for at fastsætte et tandsmykke på din tand.

Hos os er du sikker på at få den bedste pris på et tandsmykke, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 39 18 08 75 for at høre mere om mulighederne for at få et flot tandsmykke i dag.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.