Tandsmykke

I Tandkunsten sætter vi tandsmykker på dine tænder.

  • Hos Tandkunsten sætter vi tandsmykker på dine tænder.
  • Du vælger selv, hvordan tandsmykket skal se ud, og hvor det skal sidde
  • Vil du gerne have en sten på tanden? Tandkunsten kan hjælpe dig med din kosmetiske tandbehandling

I Tandkunsten sætter vi tandsmykker på dine tænder.

Du vælger selv, hvordan smykket skal se ud, og hvor det skal sidde – selvfølgelig med vejledning fra os. Vi sætter smykket fast med en lille plastfyldning. Det vil sige, at smykket er bundet fast til tanden med en meget lille smule plast efter forbehandling af egen tand.

Det er individuelt, hvor længe tandsmykket bliver siddende på tanden. Skulle tandsmykket falde af inden for en måned, sætter vi et nyt på igen uden beregning.

Ring til os i dag på tlf. 39 18 08 75 for at høre mere om dine muligheder for at få et flot og elegant tandsmykke. Læs os også om vores andre kosmetiske tandbehandlinger.

Klik her for at se vores store flotte udvalg af tandsmykker.

Tandsmykket det blå øje07:30 – 14:30
Vi har lukket men åbner igen 07:30.
Vi har lukket

Hvad er et tandsmykke?

Et tandsmykke er et lille smykke på ca. 2 mm, som sættes fast på din tand. Det kan ses som ethvert andet stykke på kroppen – eksempelvis en halskæde, ørering, fingerringe osv.

Tandsmykker findes i forskellige farver, størrelser og designs, så du bestemmer helt selv hvordan dit tandsmykke skal se ud. Skal det være et hjerte i guld eller en stjerne i sølv? Det er helt op til dig.

Et tandsmykke glimter i munden

Hvordan påsættes et tandsmykke?

Tandsmykket fastsættes nemt, hurtigt og smertefrit på emaljeoverfladen på tanden. Det er på samme måde, når plast bruges som fyldning i tænderne. Smykket er derfor ikke aftageligt, men sidder fast.

Til at starte med bliver tandoverfladen pudset, da det er nødvendigt at gøre tanden overflade helt ren – dette skader selvfølgelig ikke emaljen på din tand. Herefter ætses tanden svarende til det sted, hvor smykket skal sidde. Herefter fastgøres smykket med flydende plast, som hærdes ved hjælp af et blåt lys. Behandlingen tager ca. 15 minutter.

Hverken plasten, pudsningen af tandoverfladen eller tandsmykket skader dine tænder, og smykket kan tages af, når du ønsker det.

Et tandsmykke udformet som et kors

Kan et tandsmykke skade tænderne?

Nej. Et tandsmykke kan på ingen måde skade dine tænder.

Når vi påsætter et tandsmykke, gør vi det med stor omhu. Under påsætningen er der ingen risiko for dig som patient. I modsætning til andre udsmykninger af kroppen, f.eks. piercinger, så efterlader et tandsmykke ingen varige mén.

Fortryder du til gengæld dit tandsmykke, så tager det ingen tid at fjerne det igen. Du kan bestille en tid hos os, hvor det klares på få minutter.

På vores klinik tilbyder vi både påsætning og fjernelse af tandsmykker. Er du interesseret i et elegant og unikt tandsmykke, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 18 08 75 eller info@tandkunsten.dk.

Tandsmykke i en smilende mund

Hvorfor få et tandsmykke?

Det er ikke kun forbeholdt hiphopmusikere, som hellere end gerne vil dekorere deres tænder med lidt ‘’bling bling’’ og andet lir. Faktisk har flere og flere valgt at få sig et tandsmykke, da det udtrykker en unik personlighed, har en symbolsk værdi og giver dit smil et frisk pust.

Tendensen er udbredt i USA; mens et stigende antal i Europa, unge som gamle, får lavet tandsmykker. Selvom det ikke er et nyt fænomen, så har det trods alt fået sit gennembrud som smykke.

Tænder med tandsmykker

Hvad koster et tandsmykke?

En tandsmykkebehandling hører ikke under de sygesikringsbestemte priser, men derimod de frie priser. Dermed kan du opleve, at forskellige tandlæger opkræver vidt forskellige priser for at fastsætte et tandsmykke på din tand.

Hos os er du sikker på at få den bedste pris på et tandsmykke, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for at få et flot tandsmykke i dag. 

klinikken på Østerbro ligger vi inde med 3 forskellige størrelser. Vores ”diamanter” på Ø1,8 mm, Ø1,9 mm og Ø2,4 mm, er superflotte på tanden, når lyset rammer og bliver reflekteret. De koster alle pr. stk. kr. 599,00 incl. smykke, påsætning og 30 dages garanti.
Vi kan skaffe næsten alle typer tandsmykker – for eksempel hjerter, stjerner og dråber i både i guld og sølv og nogle af dem med en lille diamant i.

Som noget helt nyt kan vi også skaffe Nike logoet – også i guld eller sølv. Så er du en træningsfreak, er dette måske det helt rigtige smykke til dig.

Skaffevarer fra kataloget koster kr. 899,00 påsat, og der kan være op til 3 ugers leveringstid. Ved bestilling af skaffevarer forudbetales kr. 899,00, som indsættes på vores konto i banken.

Priserne er incl. smykke, påsætning og 30 dages garanti.

Egne ægte diamanter, rubiner og safir ædelstene kan vi også påsætte uden på tanden. Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke kan give garanti på ægte sten, da disse ikke er fladt slebne på siden, der vender mod tandfladen. Prisen for påsætning vil være kr. 499,00.

Vi borer ikke tanden ud for at indsætte din ædelsten, som Michael James Hucknall fra Simply Red har fået gjort.

Tænder med tandsmykker

Hvor gammel skal jeg være for at få tandsmykke?

Er du under 18 år, bedes du have et samtykke til behandling med fra dine forældre eller værge.

Er du under 17 år, bedes du have en af dine forældre/værger med.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.