Tandlægeskræk

I Tandkunsten har vi stor erfaring med at dulme og afhjælpe tandlægeskræk. Læs mere her, eller kontakt os for en uforpligtende snak. 

Har du tandlægeskræk?

Tandkunsten tilbyde hjælp til komme af med tandlægeskræk.Tandlægeskræk er et fænomen hos personer, der forbinder tandlæge besøg noget ubehageligt. Den kliniske term er odontofobi.

Du skal ikke være flov, hvis du lider af tandlægeskræk. Det samme gør 40 % af Danmarks befolkning, ifølge siden altomtænder. Men heldigvis er der en løsning, som vi kan tilbyde vores patienter.

Vi har indgået en aftale med tankefelt-terapeut Inger Pedersen, som helt uden medicin eller trance, vil kunne mindske og i de fleste tilfælde fjerne din tandlægeskræk. Inger flytter fokus fra angst til neutral status. En behandling tager ca. 20 minutter. Hvis du er interesseret, kan du tage kontakt til os her.


07:30 – 14:30

Vi har lukket
Vi har lukket resten af dagen

Årsagen til din tandlægeskræk

Vi oplever at de fleste tilfælde med tandlægeskræk bunder ud i en eller flere dårlige oplevelser i forbindelse med tandlægebesøg. Det kan der føles traumatiserende at gå igennem tandlægebesøg og check, selv om det kun er en gang årligt. Det kan være en operation der er gået dårligt, eller en tandlæge der har været mindre hensynsfuld.

Vi oplever andre der får deres angst antændt når de træder ind på tandlægeklinikken, fordi de ikke ved hvad der skal ske, når de ligger i stolen. Det er altså en angst for det ukendte, som kun bliver forstærket af fagtermer og udtryk der tales imellem tandlægekollegaer.

Sidst men ikke mindst kan det være ens sanser der forbinder tandlæge med ubehag. Hvad end det er duft, lyde eller noget helt andet er forskellig fra person til person.

Vi kan hjælpe dig med din skræk for at gå til tandlæge

Vi vil naturligvis gerne, at du ikke forbinder at gå det at gå til tandlæge med noget ubehageligt. Det skal være noget man gør, fordi man gerne vil passe på sig selv og sine tænder.

Skulle du være interesseret i at få gjort noget aktivt ved din tandlægeskræk, kan du kontakte Anne-Mette Mathisen hos Tandkunsten. Vi vil herefter træffe en beslutning om, hvad der præcis kan gøres for dig.

Det er ikke en nødvendighed at besøget med Inger er samme dag, som den aftalte tid hos Tandkunsten. Uanset hvad vil vi bestræbe os på at gøre dit besøg til en positiv oplevelse. Vel mødt hos Tandkunsten – din trygge tandlæge på Østerbro

Du kan kontakte os her.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.