Betalingsbetingelser

Tandkunstens regler for udført tandbehandling, uanset beløbets størrelse, er kontant afregning efter behandlingens afslutning.

Dankort, Danske Visa Debet kort. Visa, MasterCard modtages uden gebyr.

  • Ved større eller længerevarende tandbehandlinger beder vi om, at du indbetaler et beløb forud
  • Hos Tandkunsten samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores behandlinger
  • Tandkunstens regler for udført tandbehandling, uanset beløbets størrelse, er kontant afregning efter behandlingens afslutning.

Større tandbehandlinger

Ved større eller længerevarende tandbehandlinger beder vi om, at du indbetaler et beløb forud.

Beløbet vil typisk modsvare halvdelen af den planlagte tandbehandling.

Finansiering af din behandling
Hos Tandkunsten samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores behandlinger.

Hurtigt og nemt
Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit, som du kan bruge til at finansiere din behandling hos os.

Fleksibel betalingsordning
Som medlem af Sundhed+ får du adgang til en attraktiv betalingsordning, så du let kan dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale og du kan vælge at afdrage over helt op til 72 måneder.

Så kan du eventuelt ansøge om lån via nedenstående link.

Ansøg om en Sundhed+ Kredit

 

Efter de nye regler om offentlig tilskud

Du kan få tilskud til tandbehandling på op til 10.000 kr., hvis du modtager en af følgende ydelser:

  • Kontanthjælp
  • Revalideringsydelse*
  • Ressourceforløbsydelse*
  • Uddannelseshjælp
  • Ledighedsydelse*
  • Integrationsydelse

*forudsat ydelsen er svare ned til kontanthjælpsniveau. Bed din kommune om at bekræfte, at din ydelse svarer hertil, herunder at du opfylder de økonomiske betingelser for at modtage kontanthjælpClosed

Vi har lukket

Hvad er tandkroner?

Tandkroner kan sammenlignes med en meget stærk og individuelt fremstillet hætte, som omslutter og dækker hele tanden. Tandkroner dækker og omslutter den naturlige tand og derved beskytter kronen mod skader.

Risikoen for at tænder med kroner knækker, er minimal. Tandkroner bliver lavet i guldlegering, porcelæn eller en kombination af guld og porcelæn. Til de bageste kindtænder, hvor tyggetrykket er større end i fronten, er guldkroner de stærkeste og mest holdbare. For nogle er guldkroner kosmetisk uacceptabelt og i dette tilfælde, kan man dække guldet med et lag porcelæn, så tandkronen kommer til at ligne naturlige tænder.

Til fortænder, hvor tyggetrykket ikke er stort, vælges ofte kroner i rent porcelæn. Kroner fremstillet i rent porcelæn er meget flotte og stort set umulige at skelne fra naturlige tænder. Selv på tæt hold. Til tænder som er knækkede eller rodbehandlede anvendes en stiftopbygning under kronen.

Hvordan fremstilles en tandkrone?

For at fremstille en tandkrone skal tandlægen slibe tanden til. Dette vil oftest foregå under lokal bedøvelse. Når tanden er slebet til, skal der tages aftryk.

Der skal tages 3 aftryk: et af selve den tand kronen skal fremstilles til, et af de modstående tænder og endelig et af sammenbiddet mellem de modstående tænder. Disse aftryk sendes til tandteknikeren, som ud fra aftrykkene kan fremstille en præcist tilpasset krone.

Alle kroner cementeret i Tandkunsten, er fremstillede hos danske tandteknikere, medlem af Branche Foreningen: Danske Dental Laboratorier.

Hvor lang tid tager det at få fremstillet en tandkrone?

I Tandkunsten får du to tider hos din tandlæge. Første besøg hvor tanden røntgenfotograferes, bedøves, tilslibes og der tages aftryk, samt andet besøg til at cementere kronen.

Komplikationer med tandkroner?

Generelt er der meget få komplikationer forbundet med krone behandling. Det er normalt, at tænder som har fået kroner kan være ekstra følsomme for kulde og varme i de første måneder efter behandlingen. Tilstanden kan være ubehagelig, men kræver ingen behandling og går i sig selv.

Garanti på tandkroner

Der ydes 7 års garanti på kroner i Tandkunsten. Herved forstås at kronen afskrives over 7 år, dvs. at hvis kronen går i stykker efter 3½ år og ikke kan sættes på igen, bliver den nye krone lavet til halv pris. Det er en forudsætning, at der ikke er tale om udefra kommende faktorer som f.eks. sygdom, ulykke, medicinsk behandling, manglende renholdelse eller anden misligholdelse.

Garantien bortfalder, hvis de halvårlige tandeftersyn ikke overholdes. Garantiordningen kommer sjældent til anvendelse, da alle kroner generelt udviser meget lang holdbarhed. Som udgangspunkt kan forventes, at kroner kan sidde i munden meget længe.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.