Kosmetisk tandbehandling

Få det selvsikre smil tilbage med en kosmetisk tandbehandling.

  • Tandkunsten udfører mange former for kosmetisk tandbehandling
  • Drømmer du om en kosmetisk tandpleje? Det kan vi hjælpe dig med i vores klinik på Østerbro
  • Få dit selvsikre smil tilbage med en kosmetisk tandbehandling hos Tandkunsten

Kosmetisk tandbehandling København

Har du nogle tænder, der sidder lidt skævt? Er ødelagte? Eller bare ikke er helt så hvide, som de var engang? Så læs om vores kosmetiske tandbehandlinger her på siden, og se om der er noget, som kan give dig et større smil på læben.

Hos Tandkunsten kan du foruden de gængse og presserende tandbehandlinger også få kosmetiske tandbehandlinger. Ligesom når man bliver klippet, handler tøj eller får nyt interiør til hjemmet, så behøver et tandlægebesøg heller ikke altid være i den påkrævede afdeling – det kan også være helt frivilligt af kosmetiske og æstetiske årsager.

Vores kosmetiske tandbehandlinger er altså til for udseendets skyld.Closed

Vi har lukket

Kosmetik med din tandsundhed i centrum

Ved alle vores kosmetiske tandretninger skelner vi mellem nødvendige og unødvendige behandlinger, så du ikke går på kompromis med dine tænders sundhed.

Tænderne skal først og fremmest holde hele livet, så hvis en kosmetisk tandbehandling er usund eller problematisk for dig, skal vi nok gøre dig opmærksom på det.

Hos Tandkunsten er din tandsundhed altid førsteprioritet – uanset om behandlingen er af kosmetisk eller sundhedsmæssig karakter.

Tandsmykkebehandling

Hos Tandkunsten kan vi sætte tandsmykker på dine tænder – lige efter dine ønsker. Det vil sige, at du selv kan få lov til at vælge placering og udseende på tandsmykket – men vi kan selvfølgelig hjælpe med inspiration, hvis du har brug for det.

Et tandsmykke sættes fast med en lille plastfyldning, og hos os får du 30 dages garanti på behandlingen.

Facadebehandling

Porcelænsfacader og plastfacader er en både holdbar og æstetisk flot løsning til dig, der vil have flottere tænder. Så er du træt af formen eller farven på fortænderne, kan vi elegant lave en facade på dem, så de ser ud, som du ønsker. Porcelænsfacader kaldes lidt populært også for hollywoodsmilet, fordi de gør det muligt for dig at have helt hvide og perfekte tænder ligesom stjernerne på Hollywoods røde løbere.

Facaderne laves af enten porcelæn eller plast, er aldeles tynde, og så er de en permanent løsning i modsætning til en tandblegning. Udover de kosmetiske fordele ved porcelænsfacader kan de også benyttes til at dække over ødelagte eller beskadigede tænder.

Blegning af tænder

En tandblegning kan blive aktuel med tiden, når ens tænder får en gullig eller grålig nuance. Det sker helt naturligt, men forskellige nydelsesmidler som for eksempel kaffe, te, tobak, rødvin, lakrids og fødevarer som blåbær med kraftig farve i kan også påvirke tændernes farve.

Med en tandblegning kan du få det lysere, hvidere og bredere smil tilbage. Blegningen sker ved en kemisk nedbrydning af farvestofferne i tænderne med hjælp fra brintoverilte. Tandblegningen holder som regel i 2-3 år.

Kosmetisk tandretning

Er du træt af dine små tandstillingsfejl, kan vi hjælpe dig med at rette dem ud, så de står mere lige og ikke overlapper hinanden. Det gør vi ved en kosmetisk tandretning, som typisk tager mellem 6-9 måneder. Over denne periode indsætter vi en diskret, hvid bøjle på bagsiden af tænderne, som holder dem på plads. Løbende kontrollerer vi, at bøjlen sidder, som den skal.

Vi benytter os af det system, der hedder LiteWire. Her fastsætter vi et system af bøjler med små, gennemsigtige låse på tænderne, som en tynd metaltråd kan trækkes igennem og holde tænderne på plads.

Kosmetisk tandbehandling til dig?

Er du interesseret i en kosmetisk tandbehandling, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både sætte dig i kalenderen og svare på uddybende spørgsmål til de forskellige behandlinger.

Vi bor på Lyngbyvej 58, 2100 København Ø og kan kontaktes på 39 18 08 75 eller info@tandkunsten.dk.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.