Dansk Tandforsikring

Få en tandforsikring og spar op til 80% på tandlægeregningen

Undgå økonomiske overraskelser hos din tandlæge. Tandkunsten kan i samarbejde med Dansk Tandforsikring, tilbyde to typer tandforsikring.

Tandforsikring Basis dækker de mest almindelige tandsygdomme og behandlinger med 50%. Den er inklusiv en årlig tandrensning, et eftersyn og dækker op til kr. 15.000,- pr. år. Forsikringen dækker både dig og dit barn fra 18 til og med 22 år. Så ønsker du en god tandforsikring der dækker de almindelige udgifter til f.eks. fyldninger og rodbehandlinger, anbefales Tandforsikring Basis. Pris fra kr. 98,- pr. mdr.

Tandforsikring Plus dækker stor set alle tandsygdomme og behandlinger op til 80%. Den er inklusiv en årlig tandrensning, et eftersyn og forsikringen dækker op til kr. 40.000,- pr. år. Forsikringen dækker både dig og dit barn mellem 18 og 22 år. Med Tandforsikring Plus, skal du og dit barn godkendes af forsikringen. Det betyder at vi som tandlæger, udleverer din journal, dit tandkort og dine røntgenbilleder til forsikringen. Tandforsikring Plus kan anbefales til de som ikke ønsker økonomiske overraskelser. Pris fra kr. 111,- pr. mdr.

For mere information om tandforsikring – klik her

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.