Anne-Mette Mathisen

Receptionist / Back Office

Mød Anne-Mette, som tager imod dig i receptionen, på mail og i telefonen
Jeg varetager størstedelen af mit arbejde i Back Office, og jeg vil dog i samarbejde med Lærke, tage imod dig i receptionen, på mail og i telefonen.

Jeg varetager størstedelen af mit arbejde i Back Office, og jeg vil dog i samarbejde med Lærke, tage imod dig i receptionen, på mail og i telefonen.

Jeg vil sørge for der er smilende, venlig og god stemning i venteværelset. Mit største håb er, at du som patient vil føle du er i tryggerammer og at vi oparbejder relationer, da jeg sætter stor pris på, at du ikke vil føle dig som et cpr nummer.

  • Bogholderi
  • Regnskab
  • ISO 9001 (Kvalitet og hygiejne)
  • ISO 14001 (Miljøledelse)
  • Facebook
  • Persondataforordningen
  • Afregninger med kommuner, regioner og forsikringsselskaber
  • Ideoplæg til markedsføring
  • Jeg holder mig opdateret på nye love, regler og overenskomster
  • Andre administrative opgaver

Jeg har i 2018 haft 15 års jubilæum i Tandkunsten og nyder det gode samarbejde med min søster Lise-Lotte. Til dagligt sparre vi med hinanden for at gøre dagen endnu bedre for alle. Sammen afholder vi møder med eventuelle nye leverandører og samarbejdspartnere.

I det daglige bruger jeg en del tid på vedligeholdelse af begge vore ISO Certificeringer. Jeg sørger for den interne audit, oprettelse af nye procedure og jeg holder mig på forkant med de nye regler og retningslinjer inden for kvalitet, hygiejne og miljø. Dette foregår også i forskellige netværksfora samt med et godt samarbejde med vores tredjepart TapCert.

Privat bor jeg i Tårnby sammen med min mand, og mine 2 ”låne” børn er blevet så store, at de er flyttet hjemmefra. I min fritid svømmer jeg og dyrker fitness. Jeg elsker god mad og jeg bruger en del tid i køkkenet på at forberede, give god smag og lægge kronen på værket med flot tilberedning. Min passion er at dyrke egne hjemmelavet grønsager og krydderurter som jeg kan sylte og bage af.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.