Lærke

Receptionist / Klinikassistent

Mød Lærke, som er vores alt-mulig-kvinde, som sidder i receptionen, i telefonen og sterilisationen
Mit navn er Lærke, jeg er 23 år gammel, og så elsker jeg mit job her på Tandkunsten.

Til dagligt bor jeg på Amager i min dejlige lejlighed, og i 2018 dimitterede jeg fra Ørestad Gymnasium, hvor jeg gik på science-linjen.

Jeg har vidst, at jeg ville være tandlæge siden folkeskolen, hvilket også var grunden til, at jeg valgte science i gymnasiet, fordi linjen havde alle de fag, jeg skulle bruge til at søge ind på Panuminstituttet. I 2022 vil det være min 4. ansøgning til tandlægehøjskolen både i København og Århus.

Jobbet her på Tandkunsten er perfekt for mig, da jeg får et indblik i tandlægeverdenen, og jeg lærer så meget hver dag.

Jeg har været så heldig at komme med på kurser såsom tandregulering og instrumentslibning, og jeg glæder mig meget til mit kommende kursus i tandrensning med fokus på paradentose.

Du vil møde mig på hele klinikken, da jeg sidder i receptionen, i telefonen, sterilisationen og som klinikassistent under 4-hændige behandlinger, derudover kan jeg rense tænder samt udføre de regelmæssige tandreguleringstjek. Hvilket har givet mig kaldenavnet Sprutten.

Mine kompetencer på klinikken:

  • Tage imod dig i receptionen, i telefonen og på mail
  • Rekvirere journaler og røntgen fra tidligere tandlæge
  • Rensning og afpudsning
  • Fremkaldelse af røntgenbilleder
  • Alt forefaldende arbejde i sterilisationen
  • Opdækning til de forskellige tandbehandlinger
  • Kosmetisk tandregulering
  • Instrumentslibning

Udover mit arbejde i Tandkunsten arbejder jeg også i en blomsterbutik på Amager. Her har jeg været ansat i 8 år, og jeg elsker at binde smukke buketter til enhver anledning.

Dette job har i en tidlig alder lært mig at engagere mig i de ting, jeg sætter mig for, og at jeg altid skal færdiggøre med et tilfredsstillende resultat.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.