Lise-Marie Andersen

Tandlæge

Mød Lise, som er vores dygtige tandlæge, der har været en del af teamet siden 2014
Lise er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2013 og har siden 2014 været fast tandlæge på Tandkunsten.

Lise er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2013 og har siden 2014 været fast tandlæge på Tandkunsten.

Hun har erhvervet sig stor erfaring i faget fra klinikker i København samt arbejde i Børne- og ungdomstandplejen. Hun har tilmed arbejdet frivilligt som tandlæge på Fillippinerne af to omgange.

Lise går meget op i at opretholde et højt fagligt niveau, hvor både kvalitet og omsorg for sine patienter er i højsædet. Hun laver alle slags tandbehandlinger og har de seneste år specialiseret sig yderligere indenfor kirurgien med bl.a. implantatisættelser og komplicerede implantatisættelse med knogleopbygning. Implantat-isættelserne sker udelukkende med Straumann Roxolid SLActive implantater, som er de absolut bedste og stærkeste tandimplantater, lavet af den største og ældste producent på markedet, som ligger i Tyskland.

Disse har en aktiv overflade, som gør, at de indheler hurtigere i knoglen end normale implantater. På grund af legeringen mellem titanium og zirkonium, som implantaterne er lavet af, har de stor styrke og det giver således nogle muligheder for implantatbehandling selv der, hvor kæbeknoglehøjden er begrænset.

Lise laver ikke tandundersøgelser og rensninger på klinikken. Hun laver parodontose-operationer, rodresektioner hvor hun fjerner betændelse på rodbehandlede tænder, kosmetiske behandlinger som Hollywood smile både i plast og porcelæn samt gingiva-plastik, hvis tandkødet er trukket langt tilbage på en tand.

Lise er meget interesseret i æstetik og har sans for smukke detaljer.

Lise har sørget for at efteruddanne og dygtiggøre sig godt, og det betyder, at du som patient kan lægge dig trygt til rette under behandlingerne. Mange mennesker lider af tandlægeskræk i større eller mindre grad, og Lise har altid haft en særlig interesse i at behandle denne gruppe.

Det er utrolig vigtigt for Lise at skabe et trygt rum, hvor patienten har tillid til hende og til det øvrige personale, således at vi kan behandle tænderne under så rare rammer som muligt.

Lise informerer grundigt inden behandlingen om, hvad der skal ske, og alt skal foregå i det tempo, der passer den enkelte.

Det aftales altid, at patienten kan signalere undervejs, så har Lise en mulighed for at stoppe og give en pause eller lægge mere bedøvelse. Her er det altafgørende, at Lise og patienten samarbejder og at behandlingen netop også for patienten fremstår som dette; et samarbejde. Mange har i barndommen haft voldsomme oplevelser hos tandlægen, nærmest som overgreb, og det tager tid at komme udover dette.

Du vil opleve altid at blive behandlet smertefrit af Lise.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.