Lise-Marie Andersen

Tandlæge

Lise er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2013 og har siden 2014 været fast tandlæge på Tandkunsten.

Hun har erhvervet sig stor erfaring i faget fra klinikker i København samt arbejde i Børne- og ungdomstandplejen. Hun har tilmed arbejdet frivilligt som tandlæge på Fillippinerne ad to omgange.

Lise går meget op i at opretholde et højt fagligt niveau, hvor både kvalitet og omsorg for sine patienter er i højsædet. Hun laver al slags tandbehandling og har i de seneste år specialiseret sig yderligere indenfor kirurgien med bl.a. implantatisættelser og parodontaloperationer. Implantatisættelserne sker udelukkende med Straumann Roxolid SLActive implantater, som er de absolut bedste og stærkeste af implantater og lavet af den største og ældste producent på markedet.

Disse har en aktiv overflade, som gør at de indheler hurtigere i knoglen end normale implantater. På grund af den legering mellem titanium og zirkonium, implantaterne er lavet af, har de yderligere styrke og giver således nogle muligheder for implantatbehandling, selv der hvor kæbeknoglehøjden er begrænset.

Hun dygtiggør sig løbende inden for alle disse områder via efteruddannelse og sparringen på klinikken.

Mange mennesker lider af tandlægeskræk i større eller mindre grad, og jeg har altid haft en særlig interesse i at behandle denne gruppe. Det er utrolig vigtigt for mig at skabe et trygt rum, hvor patienten har tillid til mig og det øvrige personale, således at vi kan behandle tænderne under så rare rammer, som muligt. Jeg informerer grundigt inden behandlingen om, hvad der skal ske, og alt skal foregå i det tempo, der passer den enkelte.

Vi aftaler altid, at patienten kan signalere til mig undervejs, så jeg kan stoppe og give en pause eller lægge mere bedøvelse. Her er det altafgørende, at jeg og patienten samarbejder og at behandlingen netop også for patienten fremstår som dette; et samarbejde. Mange har i barndommen haft voldsomme oplevelser hos tandlægen, nærmest som overgreb, og det tager tid at komme udover dette.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.