Tandlæge Hellerup

Du har søgt efter Tandlæge Hellerup, og så vil vi gerne byde os til som din nye tandlæge – også selvom vi ligger på Lyngbyvej på Østerbro. Vi kan vel hurtigt blive enige om – at det er værd at køre blot en smule længere – for at få en behandling hos den rigtige tandlæge – ikke sandt. Ring allerede i dag på 39 18 08 75 og bestil tid hos din nye tandlæge.

Beliggenhed:

Busserne 4A, 6A, 15, 42, 43 150S samt 184, holder alle på hjørnet af Lyngbyvej og Haraldsgade.
Gå afstanden fra busstoppestedet tager ca. 2-3 minutter.

Gående fra Ryparken station:
S-togslinien Farum – Solrød Strand holder på Ryparken station.
Gå direkte ud på Lyngbyvej med retning mod centrum. Bliv på den samme side af Lyngbyvej som stationen ligger på.
Denne rute tager ca. 5-6 minutter.

Parkeringsmuigheder

Parkeringsafgift i Gul Zone. Husk at købe din billet på hjørnet af Lyngbyvej og Omøgade, hvor der kan betales kontant eller med kort. Du kan også hente en parkerings app. Parkeringsafgiften er gældende fra onsdag den 1/3-2017 til kr. 9.00 i timen.

Der kan parkeres i Omøgade i hele Tandkunstens åbningstid. Foran hoveddøren på Lyngbyvej, er der mulighed for parkering mellem 10 – 15.

Tandkunsten er et godt alternativ til tandlæge i Hellerup, og den eneste tandklinik i landet, der er miljøcertificeret.

Closed

Vi har lukket

Alle tandbehandlinger

Besøg Tandkunsten; din lokale tandlæge Hellerup og få kvalitetsbevidst tandpleje med fokus på sundhed og tryghed. Vi udfører alle former for tandbehandlinger og kosmetisk tandpleje og har særlig ekspertise indenfor tandlægeskræk. Således kan vi imødekomme alle ønsker og behov og altid sikre dig en tryg behandling med høj faglighed. Bestil et tandeftersyn ved at ringe på telefon 39 18 08 75, så kan vi i samarbejde drøfte mulige løsninger.

Vi passer på dine tænder

Hos Tandkunsten har vi det princip, at kundens tænder skal behandles, som var de vores egne. Det betyder, at alle behandlinger udføres samvittighedsfuldt og grundigt på den mest skånsomme måde. Det betyder også, at vi udelukkende anvender materialer af højeste kvalitet, som lever op til gældende sundhedsforskrifter. Dermed er du altid sikret et resultat, som er både forsvarligt, langtidsholdbart og sundt for tænder og tandkød.

Hvor lang tid tager det at få fremstillet en tandkrone?

I Tandkunsten får du to tider hos din tandlæge. Første besøg hvor tanden røntgenfotograferes, bedøves, tilslibes og der tages aftryk, samt andet besøg til at cementere kronen.

En klinik i balance

Tandkunsten er en klinik i balance. Det vil sige, at vi ud over de professionelt udførte tandbehandlinger vægter faktorer såsom hygiejne, omgangstone og arbejdsmiljø højt. Fra du træder ind ad døren, til alle dele af vejledning og behandling, vil du blive mødt af dygtige og engagerede medarbejdere, som vil gøre deres yderste for at give dig en god oplevelse og det flottest mulige resultat. Tandkunsten er med andre ord en tandklinik, som formår at kombinere den kompromisløst høje faglighed med en god og rar stemning, så du altid kan føle dig i trygge hænder.

Tandkroner

Hos Tandkunsten udfører vi alle former for kronebehandling, eventuelt i kombination med rodbehandlinger. Vores kroner bliver produceret i Danmark og er individuelt tilpasset dit tandsæt, så både farve og form giver et så naturligt og funktionelt resultat som muligt. Materialerne er sunde og rene, bestående af guld og porcelæn, som ikke indeholder sundhedsskadelige ingredienser. Guldkroner anbefales til tyggetænderne, som udsættes for et stort tyggepres, mens der kan anvendes ren porcelæn til fortænderne. Hos Tandkunsten tilbyder vi syv års garanti på al broarbejde.

Tandlægeskræk

Som en særlig service til kunder med tandlægeskræk, tilbyder vi effektiv og risikofri behandling direkte på klinikken. En behandling tager kun tyve minutter og er fuldkommen uden bivirkninger og sundhedsmæssige risici. Behandlingsmetoden hedder tankefeltterapi og går ud på at påvirke energibanerne i kroppen for at mindske situationsbestemt angst. Det er en udbredt og meget effektiv metode, som blandt andet anvendes på krigsveteraner, der lider af posttraumatisk stress. Få behandlet din tandlægeskræk en gang for alle og kom nærmere det smil og sunde tandsæt, du altid har ønsket dig. Kontakt Tandkunsten allerede i dag og hør mere.

Kontakt

Kom forbi Tandkunsten og få et indtryk af klinikken eller ring for at bestille tid til et eftersyn. Vi er ikke bare din tandlæge på Østerbro – men i hele København. Og Hellerup er selvfølgelig ingen undtagelse.

Vores søde og erfarne medarbejdere sidder klar ved telefonen til at besvare dit opkald og give uddybende information om behandlingsformer, garantier, priser med mere. Du kan også sende en mail til info@tandkunsten.dk med dine forespørgsler, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dem. På gensyn hos Tandkunsten.

Tandkunsten er din tandlæge på Østerbro
Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.