Tandlæge Lyngby

Du har søgt efter Tandlæge Lyngby, og så vil vi gerne byde os til som din nye tandlæge. Vi ligger på Lyngbyvej på Østerbro. Selv om det ikke er i Lyngby, kan vi vel hurtigt blive enige om, at det er værd at køre blot en smule længere, for en god behandling. Ring allerede i dag på 39 18 08 75 og bestil tid hos din nye tandlæge.

Sådan finder du Tandkunsten ApS Lyngbyvej 58, Østerbro:

Beliggenhed:

Busserne 4A, 6A, 15, 42, 43 150S samt 184, holder alle på hjørnet af Lyngbyvej og Haraldsgade.
Gå afstanden fra busstoppestedet tager ca. 2-3 minutter.

Gående fra Ryparken station:
S-togslinien Farum – Solrødstrand holder på Ryparken station.
Gå direkte ud på Lyngbyvej med retning mod centrum. Bliv på den samme side af Lyngbyvej som stationen ligger på.
Denne rute tager ca. 5-6 minutter


Vi har åbent i dag
10:00 – 16:30Rar atmosfære

Leder du efter en dygtig tandlæge Lyngby? En tandlæge med fokus på sundhed, kvalitet og tryghed? Så er Tandkunsten Tandlæge Lyngby det helt rigtige valg. Vi er en lille, hyggelig klinik, som forener høj professionalisme med en rar og tillidsvækkende atmosfære. Et besøg hos Tandkunsten er ensbetydende med grundig og samvittighedsfuld tandbehandling. Vi fokuserer på, at du får solide, skånsomme og langtidsholdbare resultater, du kan have glæde af i mange år.

Vi tilbyder

Hos Tandkunsten Tandlæge Lyngby udfører vi alle former for tandpleje og tandbehandlinger. Uanset om du ønsker en simpel tandrensning, korrigering af kosmetiske gener eller mere omfattende behandlinger såsom broarbejde og rodbehandling, er du sikret professionel vejledning og grundigt udført arbejde af veluddannede og erfarne tandlæger. Vi tilbyder naturligvis garantier på alle større behandlinger for at sikre dig størst mulig tryghed. Tandkunsten Tandlæge Lyngby – ærlig og samvittighedsfuld tandbehandling.

Grøn smiley

Sundhed og kvalitet er vigtige nøgleord, som afspejler sig i alle dele af klinikken, både de konkrete tandbehandlinger, de fysiske rammer, kundeservicen og arbejdsmiljøet. Tandkunsten Tandlæge Lyngby har i den forbindelse fået tildelt en grøn smiley af arbejdstilsynet. Det er din garanti for, at klinikken lever op til alle gældende arbejdsmiljøregler. Et sundt arbejdsmiljø giver tilfredse, grundige og engagerede medarbejdere og en rar omgangstone. Du vil som kunde mærke det, så snart du træder indenfor døren.

Tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk, og har du udsat dit tandeftersyn i årevis? Jo længere tid der går, jo større er risikoen for, at eventuelle problemer vokser sig større og ender i både dyre og smertefulde behandlinger. Hos Tandkunsten Tandlæge Lyngby har vi specialiseret os i tandlægeskræk for at kunne tilbyde omsorgsfuld service til de kunder, som ønsker det. I den forbindelse har vi indgået aftale med en dygtig tankefeltterapeut. Du vil helt uden medicin eller trance kunne mindske din tandlægeskræk. I mange tilfælde helt fjerne den. Det er fuldkommen ufarligt og absolut en investering værd. Kontakt Tandkunsten Tandlæge Lyngby, hvis du ønsker at vide mere om behandling af tandlægeskræk.

Tandblegning

Mange mennesker er kede af misfarvninger på deres tænder. Men du kan sagtens få et flot, hvidt smil, uden at det skader tænderne. Hos Tandkunsten Tandlæge Lyngby anvender vi den ultra skånsomme blegningsmaskine Sonic White. Den reducerer effektivt aldersbetingede misfarvninger, uden at ødelægge tænder og tandkød. Foretrækker du at klare tandblegningen derhjemme, har du også mulighed for at få introduktion og produkter til mild og effektiv hjemmeblegning.

Kontakt

Er du nysgerrig efter at høre mere om Tandkunsten Tandlæge Lyngby, er du altid meget velkommen til at komme forbi vores klinik og få et indtryk af stedet. Du kan også ringe på 39 18 08 75 eller sende en mail og stille eventuelle spørgsmå. Vi vil gøre vores yderste for at imødekomme dine ønsker.

Vi er ikke bare din tandlæge på Østerbro – men i hele Storkøbenhavn. Og Lyngby er selvfølgelig ingen undtagelse.

Vi håber, du finder interesse i vores klinik og ser frem til at byde dig velkommen hos Tandkunsten – professionel tandpleje i trygge rammer.

Du finder kontaktoplysningerne her.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.