Tandlæge Nørrebro

Du har søgt efter Tandlæge Nørrebro, og så vil vi gerne byde os til som din nye tandlæge. Vi ligger dejligt centralt på Lyngbyvej på Østerbro med gode parkeringsforhold, ikke særlig langt fra Nørrebro. 

Vi er din tillidsvækkende tandlæge på Østerbro såvel som på Nørrebro. Ring allerede i dag på 39 18 08 75 og bestil tid hos din nye tandlæge.

Sådan finder du Tandkunsten ApS Lyngbyvej 58, Østerbro:

Beliggenhed:

Busserne 4A, 6A, 15, 42, 43 150S samt 184, holder alle på hjørnet af Lyngbyvej og Haraldsgade.
Gå afstanden fra busstoppestedet tager ca. 2-3 minutter.

Gående fra Ryparken station:
S-togslinien Farum – Solrødstrand holder på Ryparken station.
Gå direkte ud på Lyngbyvej med retning mod centrum. Bliv på den samme side af Lyngbyvej som stationen ligger på.
Denne rute tager ca. 5-6 minutter


Vi har åbent i dag
10:00 – 16:30Et sundt smil

Et sundt, smukt og velfungerende tandsæt er essentielt for livskvaliteten. Vanskeligheder med at tygge kan føre til mave- og tarmproblemer samt forringet fordøjelse. Misfarvede eller skæve tænder kan virke nedbrydende på selvtilliden, og isninger eller andre smerter kan være et dagligt irritationsmoment, som både ødelægger nattesøvnen, koncentrationsevnen og humøret. Hos Tandkunsten Tandlæge Nørrebro er vi meget bevidste om vores ansvar som tandklinik. Derfor udfører vi udelukkende forsvarlige og skånsomme behandlinger, som hjælper dig til at bevare et sundt tandsæt hele livet.

Dansk producerede kroner

Hos Tandkunsten Tandlæge Nørrebro vægter vi sundhed, kvalitet og tryghed højt. Derfor er alle vores kroner og implantater produceret i Danmark. Med dansk producerede kroner er du sikker på, at materialerne er af højeste standard og lever op til gældende forskrifter. Du undgår med andre ord sundhedsskadelige materialer og tvivlsomme indholdsstoffer. Derudover opnås tryghed gennem det tætte samarbejde med vores leverandører. Tandkunsten Tandlæge Nørrebro – samvittighedsfuld tandpleje med sundheden i centrum.

Professionel vejledning

Som kunde hos Tandkunsten Tandlæge Nørrebro er du altid sikret høj faglighed og professionalisme. Vores dygtige og veluddannede tandlæger har fingeren på pulsen, når det gælder moderne tandbehandling og deltager løbende i kurser og efteruddannelser for at holde sig opdateret omkring de nyeste produkter og metoder. Takket være den høje faglighed vil du hos Tandkunsten Tandlæge Nørrebro få en realistisk, ærlig og samvittighedsfuld vurdering af dine tænder samt hvilken pleje og behandling, der vil være mest fordelagtig.

Vi tilbyder

Tandkunsten Tandlæge Nørrebro udfører alle former for tandbehandlinger. Vi laver kronebehandling, brobehandling, implantater, plastfyldninger og rodbehandlinger. Derudover tilbyder vi forskellige former for kosmetisk tandpleje, tandblegning samt støbning af individuelt tilpassede bideskinner, som kan afhjælpe gener i forbindelse med natlig tænderskæring. Uanset dit behov, er du sikret professionel behandling i trygge rammer.

Ren klinik

Få sund tandbehandling i en ren og velholdt tandklinik af højeste standard. Hos Tandkunsten Tandlæge Nørrebro stiller vi høje krav til hygiejnen under alle dele af arbejdsgangen. Alle instrumenter og apparater bliver grundigt rengjort og desinficeret efter hver behandling, og hele klinikken er kendetegnet ved pertentlighed og indbydende inventar. Det er vores ambition, at det altid skal være en fornøjelse at træde indenfor hos Tandkunsten Tandlæge Nørrebro.

Rar omgangstone

Også det psykiske arbejdsmiljø har høj prioriteret hos Tandkunsten Tandlæge Nørrebro. Omgangstonen herinde er altid rar og imødekommende, både mellem kunder og medarbejdere, og medarbejderne imellem. Vi mener, at et sundt arbejdsmiljø er altafgørende for at opretholde det kvalitetsniveau, der er vores varemærke. Derfor vil du altid blive mødt af smilende og engagerede medarbejdere hos Tandkunsten Tandlæge Nørrebro; medarbejdere som vil gøre deres yderste for at give dig den bedst mulige oplevelse hver gang.

 

Du kan se vores kontaktinformationer her.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.