Helbredstillæg / tandlægekort

Er du fortidspensionist i Københavns Kommune og er blevet dette før 1. januar 2003, er der nu ændringer.

Du har fået tildelt et helbredstillægskort og dette bedes medbringes til et helt almindeligt tandeftersyn. Det er ikke længere nødvendigt at rekvirere et tandlægekort.

Folkepensionister bedes også medbringe deres helbredstillægskort, til første tandeftersyn i et nyt år. Helbredstillægskortet fremsendes hvert år til din E-Box, hvis ikke andet er aftalt med kommunen.

Helbredstillægskortet erstatter tandlægekort.

Københavns Kommunen er nu blevet digitaliseret og dette betyder det bliver nemmere som borger at ansøge kommunen om tilskud til behandlinger. -Vi gør nemlig arbejdet.

Skulle der være nogle spørgsmål til helbredstillæg, kan klinikken kontaktes på telefon 3918 0875 eller 3323 2212.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.