ISO 9001 certificeret
for 5. gang

Tandkunsten blev for 5. gang ISO 9001 Certificeret fredag den 29. januar 2016, hvor Peter Trudslev fra TapCert var tilstede størstedelen af dagen.

En ISO 9001-Certificering er et certifikat på vores Kvalitetsikring og hygiejnesikring. ISO-Håndbogen er Tandkunstens stolthed og vi vil til hver en tid hav fokus på kvalitet og hygiejne. Kvalitet og ordenlig hygiejne er en nødvendighed, hvis vi skal sikre os tilfredse og loyale kunder.

ISO 9001 handler om sund fornuft, således at alle medarbejdere i Tandkunsten, kan anvende kvalitetsstandarden, som et effektivt styrringsværktøj.

Formål

  • Vi har et opslagsværk som kan støtte os i vores daglige arbejde
  • Vi sikre os at alle medarbejdere “gør tingene rigtigt”
  • Vi har fokus på forebyggelse af fejl, bl.a. ved leverandørvalg og modtagelse af varer
  • Vi involverer os i de løbende forbedringer
  • Vi vurderer kritisk effekten af de nuværende rutiner. Det er nemlig ikke nok at de nuværende rutiner blot virker, de skal også være effektive

Kronen på værket er CERTIFICERINGEN

Vi er super stolte over denne certificering og med denne beviser vi overfor vores kunder, leverandører og myndigheder, at vi lever op til den officielle standards forskellige krav, og at vi altid har viljen til løbende at skabe forbedringer af kvaliteten og hygiejnen.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.