Nye patienter

Mødetid ved første besøg for nye patienter.

Første gang du kommer på klinikken bedes du komme 10 minutter før den aftalte tid, således at vi kan oprette dine personlige data og din journal. Medbring venligst sygesikringsbevis.

Helbredstillæg – Medicin kort

Førtidspensionister i Københavns Kommune før 1. januar 2003, og folkepensionister bedes også medbringe Helbredstillægskort.

Helbredstillægskortet erstatter i dag tandlægekortet.

Læs mere om Helbredstillæg her

Afbud / Udeblivelser

Afbud bedes venligst meddelt senest dagen før, i klinikkens åbningstid, så vi har mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Afmeldes tiden ikke, er vi ifølge sygesikringsoverenskomsten, berettet til at opkræve et udeblivelsesgebyr som dette:

Udeblivelse 30 minutter Kr. 243,00. Tillæg for udeblivelse for behandlingstid mellem 31-44 minutter +Kr. 229,00. Yderligere tillæg for udeblivelse for behandlingstid mellem 45-60 minutter +Kr. 229,00.

Betaling

I Tandkunsten ApS har vi betaling efter behandling. Dankort, kontanter, VISA og MasterCard modtages.

Ansøg om en Denti Kredit på 2 minutter

Se betalingsbetingelser her.

Læs mere om klinikken her

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.