Gizem

Tandplejer

Mød Gizem, som er vores nyeste tandplejer
Gizem er uddanet tandplejer fra
Københavns Universitet i 2019

Jeg er den nye tandplejer i teamet hos Tandkunsten. Jeg er uddannet tandplejer fra Københavns Universitet i 2019. Når du besøger mig i klinikken, er det vigtigt for mig at skabe en god atmosfære, hvor du føler tryghed og professionelt ansvar. Ligeledes vil du opleve mig som en omsorgsfuld, ambitiøs og imødekommende behandler. En god kommunikation er essentielt for mig.

Du vil få et højt informationsniveau og klar formidling i øjenhøjde. Jeg vil bestræbe mig på at opnå en god relation mellem behandler og patient, hvor lydhørhed og en ikke dømmende tilgang vil være et bærende element. Vi vil i samråd identificere, hvad du kan gøre for at opnå dine mål for egen tandsundhed, og hvordan jeg som behandler kan bidrage med, at du opnår disse. I klinikken vil du endvidere se mig i et tæt samarbejde med tandlæge Lise-Lotte.

Jeg er passioneret omkring min profession, da jeg anser det som et privilegium at have kompetencer til at helbrede menneskers tandsygdomme og forbedre deres livskvalitet. Det drejer sig ikke alene om fysiske smerter og velvære, men også velvære bundet til psyken. At forbedre livskvaliteten og frembringe livsglæden for et andet menneske er min helt store motivation.

Rigtig mange mennesker lider af tandlægeskræk, og det er derfor vigtigt for mig, at du som patient får en god og tilfredsstillende oplevelse samt at sørge for at inddrage dig løbende i behandlingen. Du vil opleve, at jeg under behandlingen spørger, om alt er ok. Alle er unikke, og derfor vil vi sammen sørge for, at oplevelsen bliver god.

Når jeg ikke er på klinikken, er jeg i gang med at undersøge eller behandle børnene i børne- og ungdomstandplejen. Jeg arbejder på nuværende tidspunkt i den kommunale tandpleje 2 dage om ugen.

I min fritid gør jeg meget ud af at udforme desserter og er passioneret omkring det søde køkken. Så passioneret, at jeg har købt en candyfloss-maskine til mit nyeste dessertprojekt, og så elsker jeg at være sammen med min familie og venner.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.