Haya

Klinikassistentelev

Mød Haya, som er vores dygtige klinikassistenteleve
Mit navn er Haya El Samaray. Jeg er ungt og ambitiøst 01’er-barn med masser energi og glæde.

Jeg startede mit uddannelsesforløb hos Tandkunsten den 17. januar 2022 efter endt grundforløb på skolen for klinikassistenter og tandplejere på Panum Instituttet. Jeg er så glad for at være en del af tandkunstens skønne team og glæder mig og ser frem til 3 års godt samarbejde.

Du vil møde mit glade smil i klinikken og i sterilen, hvor jeg vil sørge for at sterilisere instrumenter samt have overblik over opdækning til tandbehandlingerne. Jeg giver begge tandlæger en hjælpende hånd ved behandlinger og er på meget kort tid blevet rigtig god til firhændig assistance ved tandlægestolen.

Jeg er oprindelig fra Aalborg, men flyttede til København da jeg omkring 5 år. Jeg har rødder i Irak, og derfor kan jeg også snakke arabisk flydende. Udover arabisk taler jeg også engelsk flydende og har kendskab til spansk og tysk på begynderniveau. Jeg har planer om at lære flere sprog i fremtiden.

Jeg er student fra Nørre Gymnasium i 2020, og da jeg interesserer mig for naturvidenskab, gik jeg på biokemi-linjen.

Hvis jeg skal beskrive mig med 6 ord, vil det være: glad, kreativ, hjælpsom, energisk, omsorgsfuld og flittig.

I min fritid elsker jeg at udfolde min kreative side. Det gør jeg ved at tegne, male eller bage, hvilket jeg kan bruge flere timer på.

Jeg drager inspiration fra de forskellige kulturer og især fra det mellemøstlige, da det er fyldt med farver og mønstre.

Udover at være fuldtidsarbejdende i Tandkunsten, har jeg valgt at beholde mit job i H&M. Her arbejder jeg 2 gange ugentlig. I H&M har jeg ansvar for, at de forskellige afdelinger i butikken ser præsentable ud for vores kunder, men også at teamet har det godt og fungere som det skal.

Derudover er jeg frivillig hos Red Barnet Ungdom, hvor vi hver søndag laver en række aktiviteter med børn med flygtningebaggrund i alderen 7-13 år.

 

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.