Lise-Lotte

Tandlæge og klinikejer

Mød Liselotte, som er tandkunstens ejer og dygtige tandlæge
Lise-Lotte er ejer og leder af Tandkunst en, som har eksisteret siden 2003.

Lise-Lotte er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 1994 og har gennem hele sin karriere holdt sig opdateret pa nyeste viden og udvikling på tandlægeomradet via efteruddannelse.

Når du kommer i Tandkunsten til eftersyn, vii det ofte være Lise-Lotte og tandplejer Gizem, som vil sørge for, at du får god og forståelig information om dine tænders tilstand, samt hvordan du kan holde dine tænder sunde og raske. Hvis du skal have lavet en behandling, vil de sørge at du får en overslag pa behandlingen inden start, og at du får indsigt i behandlingens omfang og hvad den indebærer, så det bliver lettere for dig at træffe de rigtige beslutninger, som passer til dine tænder og din økonomi.

Lise-Lotte udfører alle former for behandlinger, men sørger primært for at du som patient får lagt den rigtige plan, og at det bliver udført at den behandler, som er dygtigst til præcis den behandling som er rigtig for dig.

Lise-Lotte er leder af Tandkunsten og har altid sat en ære i at finde den optimale sammensætning af medarbejdere både op det personlige plan men ogsa pa det faglige plan. Det er vigtigt for Lise-Lotte at alle både ansatte og patienter føler sig godt tiIpas i et miljø der internt giver høj trivsel og faglig sparring og eksternt giver alle patienter en god oplevelse, hvor der er tid og plads til smil , latter og humor. Som patient vii du straks mærke den gode og hyggelige stemning og det dynamiske team, nar du træder ind i Tandkunsten.

Privat er Lise-Lotte mor til 2 store børn og gift med Claus.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.