Har du spørgsmål, så kontakt os på

3918 0875

Lise-Lotte

Tandlæge og klinikejer.

Lise-Lotte er ejer og leder af Tandkunst en, som har eksisteret siden 2003.

Lise-Lotte er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 1994 og har gennem hele sin karriere holdt sig opdateret pa nyeste viden og udvikling på tandlægeomradet via efteruddannelse.
Når du kommer i Tandkunsten til eftersyn, vii det ofte være Lise-Lotte og tandplejer Camilla, som vii sørge for, at du får god og forståelig information om dine tænders tilstand, samt hvordan du kan holde dine tænder sunde og raske. Hvis du skal have lavet en behandling, vil de sørge at du får en overslag pa behandlingen inden start, og at du får indsigt i behandlingens omfang og hvad den indebærer, så det bliver lettere for dig at træffe de rigtige beslutninger, som passer til dine tænder og din økonomi.

Lise-Lotte udfører alle former for behandlinger, men sørger primært for at du som patient får lagt den rigtige plan, og at det bliver udført at den behandler, som er dygtigst til præcis den behandling som er rigtig for dig.

Lise-Lotte er leder af Tandkunsten og har altid sat en ære i at finde den optimale sammensætning af medarbejdere både op det personlige plan men ogsa pa det faglige plan. Det er vigtigt for Lise-Lotte at alle både ansatte og patienter føler sig godt tiIpas i et miljø der internt giver høj trivsel og faglig sparring og eksternt giver alle patienter en god oplevelse, hvor der er tid og plads til smil , latter og humor.
Som patient vii du straks mærke den gode og hyggelige stemning og det dynamiske team, nar du træder ind i Tandkunsten.
Privater Lise-Lotte mor til 2 store børn og gift med Claus.