Sindjan

Klinikassistent

Jeg præsenterer mig som Sindjan, men mit rigtige navn er Thitapha.

I Thailand har man et officielt navn som lærere og andre institutioner kalder én og et kælenavn som familie og venner kalder én.

Jeg er 20 år gammel og flyttede sammen med min kæreste i april 2018. Jeg har altid været en naturvidenskabelig person, og gik på bioteknologilinjen på Ørestad Gymnasium, hvor jeg blev student i 2017.

Jeg fik blod på tanden for tandfaget, da jeg var i praktik hos Tandkunsten i mit sabbatår og er nu blevet en del af Tandkunsten´s team. Jeg startede som elev 1. april 2018, hvor jeg gennemførte grundforløbet som tandklinikassistent på Panum.

Efter et halvårs grundforløb kan I nu finde mig engageret og smilende på klinikken, hvor jeg vil assistere tandlægerne, være ved din side og sørge for at du føler dig tryg og godt tilpas.

Jeg går meget op i, at du som patient har det godt når du ligger i stolen, og jeg vil altid være klar med en hånd på skulderen.

Mine kompetencer på klinikken:
  • Rensning og afpudsning
  • Fremkaldelse af digitale røntgenbilleder
  • Sørge for at alle instrumenter, bor og boremaskiner bliver steriliseret ifølge NIR lovgivningen
  • Vedligeholdelse af sterilisations maskiner
  • Tage aftryk til blege- og bideskinner
  • Tage imod dig i receptionen og i telefonen, med et stort smil
  • Opdækning til de forskellige tandbehandlinger
  • Aflevering af risiko affald

Det er mig en fornøjelse at arbejde på en tandklinik, som er Danmarks første Miljøcertificeret (ISO 14001) og indtil videre den eneste i Danmark, og jeg er super glad for at klinikken også er Kvalitet og Hygiejne Certificeret (ISO 9001). Dette fordi jeg også privat, sætter hygiejne og kvalitet i top, samtidig med at jeg tænker på mine omgivelser og miljøet.

I min fritid arbejder i Fakta og har gjort dette siden 2014. Jeg startede op med at være servicemedarbejder og blev hurtigt forfremmet til lukkeansvarlig da jeg blev 18 år. Udover at gøre kunderne glade og tilfredse, så sørger jeg for at mine kollegaer har det godt og føler sig trygge når de er på arbejde sammen med mig.

Udover at være en naturvidenskabelig person og synes at tænder og tandpleje er utrolig spændende, så elsker jeg at danse og være kreativ. Jeg var instruktør på et MTV dansehold i 3 år, for piger mellem 6-14 år. Jeg nyder at lave koreografier og har været hovedkoreograf og tovholder i forskellige forestillinger, i folkeskolen og i gymnasiet.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.