Waniya

Klinikassistentelev

Waniya er Tandkunstens klinikassistentelev

Hej jeg hedder Waniya Marriyum Chaudhry og er i november 2020 ansat som klinikassistentelev i Tandkunsten. Jeg bliver færdi uddannet i januar 2022, så er jeg er rigtig glad for, at Tandkunsten vil færdiggøre mig.

Du kommer til at møde mig i sterilisationen under behandlingerne, hvor jeg i samarbejde med tandlægerne udøver firhændigt arbejde. Jeg elsker at arbejde med tandsundhed og vil her altid sætte dig som patient i fokus. På et senere tidspunkt under min uddannelse vil jeg også tage imod dig i receptionen.

Jeg lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø, med en god intern kultur og en fantastisk humor.

Jeg glæder mig hverdag over at få lov til at få indblik i Tandkunstens hygiejne, kvalitet og miljøhåndbog. Dette gør, at det for mig bliver nemt at være ny medarbejder, hvor de svære arbejdsgange også er beskrevet.

Jeg har valgt at uddanne mig som klinikassistent på Skolen for klinikassistenter og Tandplejere i København, da mit helt store ønske er at videreuddanne mig til tandplejer, når jeg er færdig som klinikassistent i januar 2022.

Privat bor jeg i Søborg sammen med min familie. Jeg er mester i dykning og har tidligere dyrket taekwondo. Jeg elsker at bage og pynte kager og er blevet god til at lave mine egne opskrifter.

Så tit som det er muligt i denne tid, er jeg sammen med mine venner.

Vi går forrest for miljøet

Tandkunsten kan som de eneste tandlæger i Danmark tilbyde dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Det betyder, at vi har ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplastik.

Vi sorterer og skiller alt vores affald, vi har intet madspild til frokost, vi handler økologisk, fairtrade og Svanemærket - og så arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre. På den måde er både miljø, sundhed og kvalitet i højsædet, når vi behandler dig.

Læs mere om, hvad vi gør for miljøet - og hvorfor - lige her.